Prvi 760 pregleda 07. lipnja 2019.

7 filmova koje možeš pogledati s frendovima za vikend

screenshot

Ovaj vikend si odlučio preskočiti izlazak i ostati doma uz Netflix? Super. Imamo par prijedloga filmova koje možeš pogledati s frendovima i frendicama sljedeća tri dana. Samo moraš odlučiti koji ćete pogledati prvi.

1. The Perfection

Samo zbog trailera ovog horora ljudi povraćaju i ne mogu spavati. Zamisli onda kakav je tek cijeli film?

2. The Perfect Date

Sličan naslov, ali jaaaaako drugačija tematika. Ovo je slatka romantična komedija koju ćeš pogledati u jednom dahu. I bit će ti, pa, slatka. 

3. High Flying Bird

Priča o 48-satnoj drami sportskog agenta koji je razvučen u borbi između košarkaške lige i igrača? Zvuči dosta zanimljivo i napeto. A baš tako mnogi opisuju ovaj film.

4. Scream

Okej, sad jedan malo stariji film. Zapravo, horor klasik. Scream smo svi obožavali gledati k'o klinci, a ako se želiš vratiti u one dane kad nam je jedan od najstrašnijih likova iz horora bio tip u crnoj haljini s bijelom maskom, pogledaj ga ovaj vikend. Brrr!

5. Zodiac

Ako voliš trilere i priče o serijskim ubojicama, onda će te ovaj film o pozantom Zodiac killeru oduševiti. 

6. See You Yesterday

Najbolji frendovi CJ i Sebastian izrađuju vremeplov pomoću kojeg će spasiti njezina brata, koji je u velikoj opasnosti. Ovo je, ukratko, tema ovog filma.

7. Rim of the World

Ovo je film koji nas neodoljivo podsjeća na Stranger Things (khm, khm), a priča priču o najboljim frendovima koji moraju spasiti svijet od izvanzemaljaca, nakon što im napadnu kamp.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bas dobri filmovi!