Prvi 780 pregleda 16. studenoga 2019.

7 filmova koje možete pogledati na ovaj kišni vikend

screenshot/youtube

Kad je kiša i oblačno, stvarno nam se ne da izlaziti van. Na ovakve dane nam je najljepše ostati doma, pod dekicom, i pogledati neki dobar film, ili dva, ili tri... Ili se maaalo žrtvovati pa skoknuti do kina i ondje nešto pogledati! Zato smo vam složili popis sedam filmova koje možete pogledati na ovaj kišni vikend, bilo kod kuće ili u kinu.

Let It Snow

Film o skupini prijatelja koji na isti dan upadaju u razne nepredviđene situacije te se na kraju nalaze u lokalnom restoranu gdje svi njihovi problemi napokon dobiju rješenje je onaj slatki film koji ćete odgledati u jednom dahu. I bit će vam skroz sladak. Da!

Doctor Sleep

Ako volite trilere, horore i ako ste pogledali 'The Shining', sigurno vas zanima nastavak ovog kultnog Kubrickova filma snimljenog po Kingovu romanu koji je izašao prije sad već skoro 40 godina. E pa, napokon je u kina stigao nastavak u kojem je mali Danny odrastao i vraća se u onaj sablazni hotel završiti ono što je ondje počelo.

Once Upon a Time...in Hollywood

Ovaj Tarantinov film je priča o glumcu i njegu dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine u Hollywoodu. Pritom im se, naravno, događaju toliko nezamislive situacije da će vas držati prikovanima uz ekrane cijelo vrijeme.

Booksmart

Ovo je film o dvije tinejdžerice koje na kraju srednje škole shvaćaju da su propustile svu zabavu koju su mogle imati u tom razdoblju. Ali, onda shvate da im ta zabava s razlogom nikad nije ni bila privlačna...

Dolemite Is My Name

Ova Netflixova komedija bazirana je na istinitoj priči o Rudyju Rayju Mooreu, komičaru koji je htio doprijeti do masovne publike filmom koji je sam napisao, režirao i u kojem je sam odglumio. I, kažu mnogi, ovo je najbolja izvedba Eddieja Murphyja u zadnjih nekoliko godina.

Zombieland: Double Tap

Nakon urnebesnog prvog dijela, koji je izašao prije točno 10 godina, stigao je nastavak urnebesne horor komedije o zombi apokalipsi s Emmom Stone i Woodyjem Harrelsonom i još ga uvijek stignete pogledati u kinima kod nas.

The Invitation

Za sve ljubitelje horora, evo još jedne poslastice. The Invitation je napet psihološki horor o najjezivijoj večeri koju će Will ikada iskusiti. On je, naime, pozvan na večeru kod svoje bivše supruge, ali usred na prvu mirne večeri, počnu se događati jako bizarne stvari koje priču okrenu u potpuno krivom smjeru. Brrr...

Koji film prvi gledate?

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?