Prvi JoomBoos Videostar Magazin 950 pregleda 13. listopada 2020.

7 najzabavnijih Halloween filmova po našem izboru

screenshot/youtube

Bliži se 'Halloween', a mi smo za vas napravili vlastitu spooky listu najzabavnijih Halloween filmova, od komedija, preko horora do parodija. Nadamo se da vam se lista sviđa i da ćete ovdje pronaći neki film za sebe, ako više nemate pojma što biste gledali kad padne mrak i kad se zamotate u toplu dekicu s čajem u ruci. Nema na čemu!

1. Hubie Halloween

Ovaj novi Netflixov 'Halloween' hit s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi trenutno je najgledaniji film u Hrvatskoj na ovoj streaming platformi, a nas uopće ne čudi da je tomu tako. Zašto? Pa film je urnebesan i zastrašujuć u isto vrijeme i dobro će vas zabaviti na jesensku večer kad vam se ne da predugo tragati za savršenim filmom. Evo, ovo je taj! Vjerujte nam.

2. The Babysitter: Killer Queen

Nastavak filma iz 2017. ona je horor-komedija koja će vam cijelo vrijeme biti pomalo 'glupasta', ali ćete je svejedno htjeti pogledati do kraja baš zato što je bizarna i neshvatljivo blesava. Kad zapisujete ovaj film u kalendar?

3. Noć vještica (1978.)

Ako još niste, onda definitivno ove godine morate pogledati originalnu priču o 'Noći vještica' iz 1978., snimljenu gotovo bez budžeta, u kojoj zastrašujući Michael Myers terorizira stanovnike svog grada. Ovaj je film zatim stvorio legendu, pa, ako vam se svidi, imate još hrpu nastavaka koje možete odgledati nakon originala.

4. Vrisak - svi nastavci

Ako volite horore, evo još jedan klasik za vas. 'Vrisak' je kultni film snimljen u nekoliko nastavaka koji prati priču o maskiranom ubojici koji je u pohodu na građane malenoga američkog grada, a kad se sazna tko je zapravo taj nepoznati ubojica, mnogi će se itekako iznenaditi...

5. Hocus Pocus 

Obiteljska komedija o tri vještice iz Salema koje su se vratile taman u vrijeme Noći vještica kako bi svima pokazale tko su zapravo će vas oduševiti i dobro nasmijati i možete je gledati sa svim ukućanima. Totalno cool.

6. Ghostbusters 

Pa tko još nije čuo za ovaj klasik? I ovaj film možete pogledati sa cijelom obitelji i vjerojatno vam naslovna pjesma neće izlaziti iz glave danima nakon što je čujete...

7. The Sixth Sense

I za kraj, za ljubitelje dobrih, starih triler-horora, evo jedan koji će vam utjerati strah u kosti i dobro vas naježiti... 'I see dead people', rečenica je to koju znaju apsolutno svi koji su rođeni prije 1999. godine. A ako pogledaš ovaj film, znat ćeš je i ti...

 

A još super preporuka za filmske maratone pronađi u novom JoomBoos Videostar magazinu koji je trenutno na svim kioscima. Cijena: 30 kuna! Pokloni: brutalno dobri!

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i cool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?