Prvi 1161 pregleda 28. prosinca 2018.

9 novih TV serija koje će te osvojiti u 2019. godini

reesewitherspoon/instagram

Ako imaš osjećaj kako si pogledao sve moguće serije i već te hvata depresija jer ne znaš što dalje, ne brini! 2019. godina donosi mnogo novih, odličnih serija.

Iako najdražu seriju nije problem pogledati i nekoliko puta za redom jer je uvijek odlična, bojimo se kako u sljedećoj godini neće biti vremena za to pored svih novih. Kako se ne bi još izgubili i u traženju najdraže, Cosmopolitan je predstavio devet najboljih serija za sljedeću godinu. Pogledaj koja ti se najviše sviđa i pazi da ne propustiš prvu epizodu!

1. `Deadly Class`

Glumica Lana Condor sigurno vam je poznata iz filma  `All the boys I loved before`. U novoj seriji ona utjelovljuje lik Saye. Saya je samo još jedna u nizu treniranih atentatora koji se školuju u podzemnom kampusu, Kings Dominion. Radnja je smještena u 80.-te godine pa će glazba biti jednako bolesna kao i scene borbe. Premijera ovog Syfi serije zakazana je za 16. siječanj.

2. `I Am The Night`

Mini serija bazirana na neriješenim ubojstvima Black Dahlia, u glavnoj ulozi s Chrisom Pineom, u režiji Patty Jenkins, poznate kao Wonder Woman. Mislimo kako smo rekli dovoljno. Premijera serije je 28. siječnja.

3. 'Roswell, New Mexico`

Za one koji nisu vidjeli izvornog Roswella, CW vraća priču o tri seksi vanzemaljca koji pokušavaju zadržati svoju obiteljsku tajnu skrivenu u malom, vanzemaljcima naseljenom gradu Roswellu, New Mexico. U seriji glumi Tyler Blackburn (Caleb iz `Pretty Little Liars`) što znači da serija ne može biti loša. Ne propustite premijeru 15. siječnja.

4. `Top of the morning`

Za ovu seriju je za sada dostupno jako malo informacija. Poznat je dio glumačke postave koju čine glumice Jennifer Aniston i Reese Witherspoon te glumac Steve Carrell. Ukratko, radi se o intimnom pogledu na ljude koji svako jutro pomažu Amerikancima da započnu dan. Iako nema puno informacija, očekuje se kako će serija biti veliki hit. Premijera serije je također nepoznata. 

5. `Mrs. America`

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback ❇️

A post shared by Cate Blanchett (@cateblanchett) on

Glumici Cate Blanchett ovo je prva američka televizijska uloga u kojoj se pojavljuje kao Phyllis Schlafly, pokretačica antifeminističkog konzervatizma, pokreta protiv prava jednakosti 1970-ih. Na filmskom festivalu u Rimu, Blanchett je rekla: `Upravo ću odigrati lik čiji su politički uvjeti potpuno različiti od mojih, ali dio zadovoljstva je pokušati shvatiti što je nju tjeralo na tako nešto`. Zna se samo kako serija sigurno kreće sljedeće godine. 

6. `Sex education`

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[2/3] b l u e. 💙 • @asabopp • . . . #asabutterfield #brittrobertson #thespacebetweenus #edit #asabutterfieldedit #asabopp #blue

A post shared by . (@trash.butterfield) on

Radi se o komičnoj teen seriji u kojem pomalo `geekovski` tinejdžer odlučuje otvoriti svoju vlastitu teraspeutsku kliniku po uzoru na svoju majku koja je seksualna terapeutkinja. Želi pomoći svojim vršnjacima, ali im to i naplaćuje. Možda vas privuče i činjenica kako je Gilian Anderson dio glumačke postave. Ne propustite premijeru 11. siječnja.

7. `Pretty Little Liars: The Perfectionist`

Fanovi PLL-a imaju razloga za sreću Freeform ponovno ujedinjuje Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) s Monom Vanderwaal (Janel Parrish) u Beacon Heightsu, gradu koji se `čini savršenim, od njihovog vrhunskog koledža do pa sve do njihovih predaka`. Naravno, to znači da nema ništa savršeno u tome. I bit će dosta ubojstava i laži. Ni za ovu seriju se ne zna točan datum premijere, osim da je to 2019. godina.

8. `Umbrella Academy`

Slično kao u `Deadly Class`, Umbrella Academy temelji se na popularnim stripovskim serijama. Serija je o grupi djece u posebnoj školi, ali ovaj put tinejdžeri imaju natprirodne sposobnosti. Međutim, ovdje se stvari sve više razlikuju od drame X-Men: radi se o sedmero djece rođeno sa strane žena koje nikada nisu bile trudne, a potom usvojenih od milijardera koji ih obučava da postanu superheroji. Premijera ove serije zakazana je za veljaču 2019. godine.

9. `Brooklyn Nine-Nine`

Okej, znamo kako je ovo stara serija, ali odlična je i seli se na drugu mrežu, stoga će biti drukčije! 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    sve mi se cine supeerr