Prvi 144 pregleda 07. svibnja 2021.

A1 Xplore Music by Deezer Family: Svi slušaju za 59 kn!

promo

Tata ti stalno 'krade' playliste, a brat uvijek želi slušati baš onu glazbu koju i ti slušaš? Uz A1 Xplore Music by Deezer Family čak šest članova kućanstva može biti povezano na jedan profil pa svi mogu uživati u glazbi bez brige i stresa!

A1 Xplore Music by Deezer Family model genijalan je ne samo zato što ga neograničeno može koristiti do šest članova kućanstva, već i zato što ima najnižu cijenu u Hrvatskoj.

Najniža cijena u Hrvatskoj: Manje od 10 kuna mjesečno po osobi!

Cijeli Family model dobivate za samo 59 kuna mjesečno, što je manje od 10 kuna mjesečno po osobi. Predobro! Ako koristiš Deezer zajedno s roditeljima, braćom i sestrama, uz Family model glazbu možete simultano slušati na čak 13 različitih uređaja. 

Ono što je posebno cool je i činjenica da na A1 Xplore Music by Deezer Family aplikaciji omiljene pjesme slušate bez ometanja i reklama, koje vas inače znaju baš jako nervirati. Plusevi se samo nižu, pa je napokon vrijeme da vam kažemo koliko pjesama imate dostupnih na ovoj aplikaciji. I brojka je itekako grandiozna. 

 | Autor: Promo Promo

Gdje god slušali najtrendy hitove, sigurni smo u jedno. Na Deezeru ćete uvijek imati najveći mogući izbor. Unutar aplikacije možete birati između čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača! Huh, sretno s odabirom...

Kreirajte vlastite playliste i dijelite ih s drugima unutar Family modela

Ako ne volite kad vam se unutar slušanja na playlistu ubacuju pjesme koje ne volite i volite imati sve personalizirano, unutar A1 Xplore Music by Deezer aplikacije možete kreirati vlastite playliste s pjesmama po vašem ukusu, a onda ih možete dijeliti i s drugima. Kad te tata ili sestra sljedeći put pitaju; 'Ej, što to slušaš?', samo im pošalji svoju playlistu. Pa neka i oni uživaju!

Tu su i dva super dodatka. Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za tebe prema tvojim interesima i onome što najviše lajkaš te Songcatcher opcija, koja je genijalna za one koji vole istraživati i pronalaziti novu glazbu. Osim što je možeš pronaći, novu glazbu na Songcatcheru možeš odmah dodati izravno u osobni katalog pjesama.

Ova je usluga dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu, bez obzira na kojoj su mobilnoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima. Ako si njihov korisnik ti, ili netko iz tvoje obitelji tko će biti nositelj licence, ovo vam je jako korisna informacija i super prilika da dobijete najviše glazbe za sve po najnižoj cijeni na tržištu! Osim Family modela, unutar A1 Xplore Music by Deezer aplikacije postoji i Premium model, o kojemu više možete pročitati ovdje!

Uslugu Deezer Family, kao i Deezer Premium, možeš aktivirati preko Moj A1 aplikacije ili Moj A1 portala te na A1 prodajnom mjestu ili preko A1 Službe za korisnike. Na A1 Xplore Music by Deezer imat ćeš i editorial odnosno playliste koje će A1, prateći trendove u Hrvatskoj i svijetu, redovito kreirati i ažurirati te samim time jačati digitalnu glazbenu osviještenost u Hrvatskoj istovremeno pružajući podršku domaćim glazbenicima.

Tvoja reakcija?