Prvi 273 pregleda 30. kolovoza 2023.

Adele otkrila da želi imati još djece: 'Već imam imena!'

Pixsell

Adele je otvoreno progovorila o želji za drugim djetetom sa svojim dečkom Richom Paulom.

Nakon što su kružile razne glasine o vezi između engleske pjevačice Adele i njezinog dečka Richa Paula, pjevačica se oglasila o planiranju drugog djeteta.

O ovom se poznatom paru prvi put počelo pričati u srpnju 2021. godine kada su zajedno viđeni na utakmici NBA finala u prisnom odnosu. U posljednje dvije godine više su puta kružile glasine kako se par zaručio, a možda i vjenčao.

Nakon viralnog videa na jednog od Adelinih nastupa u Las Vegasu, obožavateljica joj je priznala kako je trudna te kako joj je teško odabrati ime za djevojčicu. Pjevačica je tada izjavila: "Stvarno želim uskoro opet biti mama pa svaki put kad vidim ime koje mi se sviđa, zapišem ga u mobitel."

 | Autor: Pixsell Pixsell

Obožavateljica joj je na to odgovorila: "Imamo dva imena i ne možemo se odlučiti. Volim dječačka imena za djevojčice. Prvo ime je Parker ili Spencer."

Adele je obožavateljici otkrila: "Ne mogu reći Parker jer Rich voli to ime... reći ću Spencer. Volim i ime Ray za djevojčicu."

Obožavateljica je uzbuđeno rekla: "Stani, to je srednje ime!"

U ovom je kratkom razgovoru s obožavateljicom popularna pjevačica otkrila kako bi joj velika želja bila ispunjena ukoliko bi dobila drugo dijete, piše Her.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?