Prvi 265 pregleda 06. listopada 2021.

Adele se vratila! Uskoro izbacuje novu pjesmu

Adele/instagram

Nakon nekoliko godina pauze, britanska pjevačica Adele na Twitteru je obznanila da je snimila novu pjesmu te da ćemo ju uskoro imati prilike čuti

Pjevačica Adele jučer je na svom Twitter profilu obznanila da je snimila novu pjesmu, piše Daily Mail. Pjesma se zove 'Easy On Me' i izaći će 15. listopada. Teaser za pjesmu prikazan je u crno bijelim tonovima, a u njemu možemo vidjeti krupni kadar Adelinih očiju u automobilskom retrovizoru te njenu ruku kako stavlja kasetu u radio.

Nakon što je stavila kasetu u radio, možemo vidjeti kako pruža ruku kroz prozor auta i odlazi. U idućem kadru, automobil ubrzava, a iz torbi koje se nalaze na zadnjem sjedalu počinju letjeti papiri na kojima je zapisana glazba.

Ubrzo nakon objave teasera, uslijedila je lavina komentara oduševljenih fanova. "Sada znamo zašto ti je toliko dugo trebalo da snimiš novu pjesmu. Pa sve su pjesme izletjele kroz prozor! Tri godine su ti bile potrebne da ponovno skupiš svoju glazbu", "Ajme, toliko te volim!", "Napokon!", pisali su joj razdragani i oduševljeni fanovi.

Jedva čekamo čuti što nam je Adele pripremila!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

Tvoja reakcija?