Prvi 3475 pregleda 13. prosinca 2018.

Advent u Zagrebu: Ovih 5 mjesta moraš posjetiti

Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Zagrebački Advent je i ove godine ostavio posjetitelje bez daha

Ako voliš Božić i blagdane, onda definitivno moraš posjetiti Advent u Zagrebu. Ne samo da je osvojio srca Zagrepčana,nego i posjetitelja iz cijele Europe i svijeta, a neke lokacije su se istakle kao posebno zanimljive.

Za tebe smo izdvojili top 5 najboljih lokacija na zagrebačkom Adventu koje moraš posjetiti.

Ledeni park

Ledeni park nalazi se u srcu Zagreba, a ujedno je i najveće klizalište na ovim prostorima. Osim što se možeš zabaviti na klizaljkama, možeš očekivati i čaroliju božićnih lampica, mirisa finih slastica i kuhanog vina. 

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Advent na Zrinjevcu

Većina smatra Zrinjevac najljepšom adventskom lokacijom u Zagrebu. Kada dođe prosinac, Zrinjevac se pretvori u prekrasan božićni sajam na kojem se možeš fino najesti i ludo zabaviti. Sve miriši po svježim fritulama s domaćim pekmezom i čokoladom!

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

 | Autor: Ivan Buvinic/pixsell Ivan Buvinic/pixsell

 | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Matija Habljak/PIXSELL

Advent u Maksimiru

Ovo je nova adventska lokacija u gradu, a nudi zabavu za cijelu obitelj. Uz adventske delicije, možeš očekivati i pravu blagdansku atmosferu te zabavni program u kojem uživaju i mladi i stari.

 | Autor: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Autor: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL  | Autor: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Advent u Maksimiru (@adventmaksimir) on

Advent u Klovićevim dvorima

Ova božićna čarolija nalazi se na Gornjem Gradu. Osim što svojim fotićima i mobitelima možeš fotkati najljepše fotke, možeš uživati i u bogatom programu. Ima za svakoga po nešto - od koncerata do fine hrane.

 | Autor: Patrik Macek/PIXSELL Patrik Macek/PIXSELL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Advent u Klovicevim Dvorima (@adventuklovicevim) on

Caffe de Matoš

Prošle godine Caffe de Matoš proglašen je najljepšom lokacijom na zagrebačkom Adventu, a ni ove godine nije razočarao. Kod Matoša je uvijek najromantičnija atmofera u gradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caffe de Matos (@caffedematos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caffe de Matos (@caffedematos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caffe de Matos (@caffedematos) on

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    išla sam veeć