Prvi 1419 pregleda 19. travnja 2019.

Ajde neka: Bieber se napokon ošišao!

celebs.and.champagne/Instagram

Znači li to novi početak?

Justin nas je na početku karijere navikao na dječački i uredan izgled, a njegova 'Bieber' frizura postala je popularna diljem svijeta. Međutim, Justin je već duže vrijeme njegovao pomalo 'neuredan' izgled u koji se duža kosa savršeno ukopila. A kako je priznao, cijelo je ovo vrijeme u nekom lošem i depresivnom raspoloženju pa mu je i cjelokupan imidž bio - jednom riječju - 'kaotičan'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The internet gotta chill 😂😂😂😂 jailey for real

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

No, izgleda kako je tome došao kraj, barem ako je suditi prema njegovoj novoj frizuri. Naime, Justin se napokon ošišao i opet nas podsjetio na onu dobru, staru verziju sebe, kad je bio pun života i motivacije.

Mi se iskreno nadamo kako će mu nova frizura donijeti i bolje raspoloženje. Ono što je sigurno jest da mu ova nova stara frizura stoji odlično!  Kako se tebi sviđa?

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bilo je i vrijeme :D