Prvi 1485 pregleda 02. srpnja 2019.

Ako slučajno još ne znate, od danas McDonald's ima dostavu

mcdonalds/instagram

Direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj, Pavel Pavliček jučer je za tportal potvrdio ono što je većina jako dugo čekala. McDonald's u Hrvatskoj od danas ima dostavu.

Prvo kreće dostava iz restorana u Pothodniku u Zagrebu, a ubrzo će uvesti dostavu i iz McDonald'sa na Kvatriću i Vrapču. A kako to da su krenuli tek sad, iako je interes za dostavom iz njihovih restorana velik već dugo? Pavliček je objasnio ovako.

Suradnja s dostavnim tvrtkama

"Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim, u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi", objasnio je te dodao kako će prvo krenuti s Glovom, a kasnije uključiti još jednu ili dvije tvrtke.

Sljedeće godine šire dostavu na ostatak Hrvatske

Zasad će dostava ići samo iz restorana u Zagrebu, a u prvoj polovici sljedeće godine uslugu će proširiti i na ostale gradove u Hrvatskoj, rekao je Pavliček.

Je li netko već naručio McDoručak?

Za dostavu hrane na adresu, smatra Pavliček, u početku će biti potrebno oko 20 do 30 minuta, a cijene dostave, kaže, formira Glovo. 

Ljudi su, naravno, oduševljeni ovom vijesti i vjerojatno će im već danas dostava biti prebukirana. Je li netko od vas možda već naručio McDoručak?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leovlogs

    Dostava kreće tek u 11 ništa od mcdonalds doručka jer on traje do pola 11
  • mala_loodacha

    vrh!