Prvi 4095 pregleda 07. rujna 2022.

Ako volite turske sapunice, evo ideja za još novih serija

screenshot/youtube/canva

Ako obožavate gledati turske serije, na pravom ste mjestu jer vam u nastavku donosimo popis od nekoliko turskih serija koje su izašle ove godine i koje se definitivno isplati pogledati

Priča o ruži

Ova serija prati skromnu djevojku Gondžu koja ostaje bez posla u Istanbulu i postaje pomalo očajna zbog toga. No, ubrzo prima poziv u kojemu saznaje da joj jedna žena iz maminog sela ostavlja cijelo svoje imanje, ali pod uvjetom da Gondža tamo dođe živjeti i brinuti s o toj imovini pune dvije godine. 

Naravno, ondje otkriva mnoge tajne i spletke koje su se događale u njenoj obitelji.

Zaljubit ćeš se

Radnja ove simpatične komedije prati umišljenog glumca Tolgu na vrhuncu njegove slave i službenicu u trgovačkom centru Asyju koja ima obitelj prepunu problema, ali i mlađu sestru koja je opčinjena Tolgom. 

Asya prema Tolgi osjeća odbojnost, no igrom slučaja se učini da je ona njegova obožavateljica koja ga prati u stopu. U jednom trenutku kamere ih uhvate kako se svađaju i svi počinju pretpostavljati da je Asya nova zvijezda Tolgine serije. 

Ljepša od tebe 

Radnja ove serije fokusirana je na najpoznatiju i najuspješniju kliniku za estetsku kirurgiju u Turskoj. Dva poslovna partnera koja vode tu kliniku žele se povući i vodstvo ostaviti svojoj djeci Efsun i Emiru, no prije toga žele vidjeti jesu li njih dvoje sposobni zajedno surađivati, dogovarati se i, naposljetku, ostvariti napredak zajedničke tvrtke. 

Naravno, na prvu se čini da su Emir i Efsun dva potpuno različita svijeta i da je klinika osuđena na propast.

Čuj me

Ova serija prati grupu tinejdžera u elitnoj školi Dogru. Najpopularniji učenici su Melisa i Kanat koji najviše uživaju u maltretiranju onih koji im se, iz nekog razloga, ne sviđaju.

S druge strane, u skromnom susjedstvu žive Ekim i Leyla kojima se život srušio u sekundi kada je na Leylu naletio skupocjeni automobil zbog kojeg je ostala u invalidskim kolicima. 

Naravno, trag istrage vodi u ovu elitnu školu koja sve to pokušava zataškati. 

Oh, gdje je

Ova serija prati trojicu braće koje su imućni roditelji poslali na fakultet u Istanbul. No, sva trojica to uopće ne shvaćaju ozbiljno već žive raskalašenim životom koji je prepun droge, alkohola, kocke i raskošnih izlazaka.

Uz sve ovo, svaki od njih oko sebe ima i mnoštvo djevojaka koje su uz njih samo zbog njihovog novca.

Naravno, takav način života neće biti dugog vijeka, osobito kada jedan od braće upozna djevojku koja će potpuno osvojiti njegovo srce.

Vrijeme je za ljubav

"Vrijeme je za ljubav" je napeta ljubavna drama puna preokreta koja prati bogatog Kegana oženjenog za ženu koja, nakon smrti njihovog jedinog djeteta, pada u depresiju.

Kegan svoju tugu pokušava prikriti tako što radi po cijele dane, a život će mu se preokrenuti kada jedan dan upozna skromnu i simpatičnu djevojku Firuze.

Ova serija ima samo pet epizoda pa je idealna ako ju želite pogledati u jednom vikendu.

Prašnjava kragna

Ova dramatična serija prati dvije grupe tinejdžera koji pohađaju bogatu, elitnu školu. Naravno, jedni su u toj školi jer su iz bogatih obitelji dok su drugi tu zahvaljujući stipendijama.

Svima će se život preokrenuti nakon jednog tuluma u kojemu dečki iz elite nasmrt pretuku jednog siromašnijeg dečka i naprave da to izgleda kao samoubojstvo.

Naravno, njegovi prijatelji odmah posumnjaju u to i istragu uzeti u svoje ruke.

Koju od ovih serija jedva čekate pogledati? 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?