Prvi 3067 pregleda 08. studenoga 2019.

Ako za vikend planirate ići u kino, evo što možete gledati

lastchristmasmovie/instagram

Izašao je najromantičniji blagdanski film godine, a osim ovog, u kinima trenutno možete pogledati još par filmskih hitova. Složili smo vam mali popis.

Last Christmas

Ovaj film s Emiliom Clarke i Henryjem Goldingom mnogi su već proglasili novim blagdanskim hitom. Ovo vam je super preporuka za movie night s frendicama. Naravno, i dečki ga mogu otići pogledati.

Doktor Sleep

Skoro 40 godina nakon izlaska The Shininga, stigao je nastavak. Danny je sad odrastao i vraća se u hotel u kojem je započela najmračnija epizoda u njegovu životu. I, zapravo, nikad nije prestala...

Snježno kraljevstvo 2

U prvom dijelu ove filmske uspješnice Elsa se bojala da su njezine moći prejake za ovaj svijet, a sad, u nastavku, se nada da će biti dovoljne da ga spasi...

Bitka za Midway

Ovaj film priča priču bitke kod Midwaya, koja je započela 4. lipnja 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata i za ljubitelje povijesnih drama, ovo je idealan odabir.

Joker

Ako još niste, i dalje možete pogledati film Joker u kinima. A ako niste, stvarno je vrijeme da ga pogledate...

Nož u leđa

Nakon što glava obitelji Thrombey misteriozno umre, svaki član njegove obitelji postaje sumnjivac... Ali, tko je zapravo kriv?

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?