Prvi 724 pregleda 19. travnja 2022.

Alfie iz serije 'Emily in Paris' vraća se i u novim sezonama

Lucien Laviscount/Instagram

Serija 'Emily in Paris' dobit će još dvije sezone, a iako smo mislili da je Emilyn dečko Alfie zauvijek napustio Pariz i vratio se kući u Veliku Britaniju, čini se kako ćemo ga ipak imati prilike gledati i u narednim sezonama

Druga sezona popularne Netflixove serije 'Emily in Paris' izašla je u prosincu prošle godine i svi njeni obožavatelji su je, sigurni smo, odgledali u jednom dahu. Također, u toj sezoni smo imali prilike upoznati jednog novog lika, Emilynog dečka Alfieja koji je, na kraju sezone, prekinuo s Emily i iz Francuske otišao natrag u Veliku Britaniju. 

No, kako piše Her, čini se kako ćemo Alfieja ipak gledati i u narednim nastavcima ove serije. Naime, 'Emily in Paris' će dobiti još treću i četvrtu sezonu, a kreator serije Darren Star najavio je kako će se glumac Lucien Laviscount vratiti u svoju ulogu Alfieja. 

Također, prema pisanju Deadlinea, Alfiejeva uloga sada više neće biti samo gostujuća već će postati dio stalne glumačke postave kao što su Mindy, Camille, Luc i mnogi drugi. 

"Emily je suočena s velikom odlukom. Na kraju sezone joj je pruženo puno prilika, a naš je izazov odlučiti koju od tih prilika će prihvatiti i zašto", ispričao je Star u intervjuu za TVLine.

"O tome će nam govoriti treća sezona. Kada živiš u stranoj zemlji, često si postavljaš pitanje gdje ti je srce. Je li to mjesto iz kojeg dolaziš ili mjesto u kojemu si sada? Emily će se, također mučiti s tim pitanjem", dodao je. 

Tko već sad jedva čeka nove sezone?

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?