Prvi 18 pregleda 29. rujna 2016.

Ana ili Žana: Tko će biti bolja Sevka u TLZP?

 TLZP
Official

I ovaj tjedan umirat ćemo od smijeha poznatim facama koje glume razne pjevače

Ove nedjelje u popularnom showu Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledatelji imaju priliku vidjeti i prvi dvoboj u sezoni. Naime, dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu. Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander imaju zadatak žiri uvjeriti da su baš one najbolje ''skinule'' Severinu, i to sa različitim pjesmama. 

Žanamari nakon transformacije u Bebeka ulazi u štikle, te će stasom i glasom pokušati najbolje imitirati svoju kolegicu, a otpjevat će Severininu pjesmu ''Brad Pitt''. ''Ona ima ogromnu karizmu. Veseli me, jer i Ana ima isti zadatak. Nisam sama u tome pa si dijelimo savjete. '' – izjavila je Žanamari ususret nastupu. Ana je, kaže, kao Splićanka odrasla uz Severinu i njene pjesme, no hoće li joj to pomoći u nadmetanju sa Žanamari, tek ćemo vidjeti nakon njene izvedbe pjesme ''Da si moj.'' 

Podsjetimo, u prošlim sezonama u Severinu su se transformirali Andrea Andrassy u prvoj sezoni, a Luka Bulić ju je imitirao u drugoj sezoni. 
Pobjednica prve epizode treće sezone showa Hana Hegedušić iz muškog odijela Mladena Grdovića za kojeg je dobila same ovacije, ovaj put ulazi u kostim i masku glazbene ikone Whitney Houston. Hoće li to biti jedna od njenih najpoznatijih, ali i najzahtjevnijih hitova, 'I will allways love you', tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – pobjednica Hana ulazi opet u izrazito zahtjevan izazov. Matteo Cetinski postaje Madonna, ulazi po prvi puta u štikle, a o ovom izazovu kaže: ''Ovo je puno zabavnije nego Danijel. Naučio sam da kad ti je prelako ne trudiš se dovoljno''. 

Filipa Dizdara vidjet ćemo transformiranog u Jasmina Stavrosa, a Fil Tilen otpjevat će jedan od hitova od King Africe. Lana Jurčević će ove nedjelje pjevati jednu od najpoznatijih pjesama od Boney M, a Damir Kedžo će pokušati i glasom i stasom biti što sličniji Petru Graši. Tko će osvojiti najviše bodova i čija će transformacija ovaj put ostaviti i žiri i publiku bez daha, saznat ćemo nakon novih osam spektakularnih izvedbi kandidata u drugoj epizodi najzabavnijeg showa u zemlji ''Tvoje lice zvuči poznato'', ove nedjelje na Novoj TV. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?