Prvi 864 pregleda 14. ožujka 2019.

Andrea Andrassy je cijela u #Prekidu!

andreaandrassy/Instagram

Nakon 4 godine, koliko je prošlo od njezine posljednje knjige, jedna od najboljih hrvatskih kolumnistica, Andrea Andrassy, otkrila je kako joj je upravo izašla nova!

Napokon je izašla nova knjiga Andree Andrassi, pod zanimljivim naslovom #Prekidi. Andrea se pohvalila na Instagram profilu kako napokon može osjetiti najbolji miris na svijetu - miris nove knjige. I to još svoje. Gdje ćeš bolje...

Objasnila je kako je ideju za ovu knjigu dobila još 2015. godine, ali joj je, kako kaže, trebalo vremena da se ohrabri napisati je. Sad se to napokon i dogodilo, a mi slutimo da će ovo biti još jedan veliki hit. 

"Nisu kolumne, nešto drugo je, zato mi je i trebalo toliko vremena da se ohrabrim sjesti i napisati je jer sam mislila da možda neću moći. Ali, Evo je, tu je, najljepši miris na svijetu - nova knjiga. Zove se #PREKID. Hešteg prekid, jer danas moraš imat hešteg", napisala je ponosna autorica.

Mi smo je jedva dočekali, a ti?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    uuuu ovo zvuči genijalno