Prvi 553 pregleda 26. rujna 2020.

Andrei Andrassy u auto uletjela djevojka: 'Pomozite!'

joomboos

Krenula je nova sezona Prank'da, najpopularnijeg serijala na JoomBoos YouTubeu, a žrtva u prvoj epizodi je kolumnistica Andrea Andrassy. Ona je svjedočila brutalnoj svađi dečka i cure koju su inscenirali producenti

Kreni, Luka, kreni brzo! Ovaj luđak trči za nama i prati nas. Samo vozi, izderala se Andrea na pjevača Luku Nižetića s kojim je u trenutku 'incidenta' bila u autu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka Nižetić ove je sezone inače voditelj Prank'da, zajedno s youtuberom Brunom Lukićem, a s producentima su Andrei priuštili poslijepodne iz pakla. Luka je Andrei rekao da snimaju novi 'Drive By' show i da mu je ona prva gošća, a ona nije imala pojma da joj zapravo sprema groznu spačku.

 | Autor: joomboos joomboos

Prije snimanja Luka i Andrea stali su na parkiralištu i otišli po nešto u ljekarnu, a kad su se vratili u auto, krenula je drama. Duška, glumica koja je glumila pretučenu djevojku i Matija, koji je glumio njezina nasilnog dečka, počeli su vikati, gurati se i vrištati pored auta u kojem su bili Andrea i Luka. Matija je Dušku optužio da ga je prevarila i odlučio ju je 'napasti' u javnosti.

Duška je u nekom trenutku utrčala u Lukin auto, sjela na zadnje sjedalo i počela plakati. Andrea je, iako u šoku, uspjela ostati donekle pribrana, uhvatila ju je za ruku, rekla da će sve biti u redu i Luku zamolila da ih što prije odveze.

 | Autor: joomboos joomboos

"Hvala vam što ste mi pomogli. Možete me možda ostaviti tu malo dalje kod INA-ine zgrade, trebala bi me frendica čekati, s njom se nalazim"

Andrea je zamolila Dušku da ga ostavi i da se spasi kad su bili sigurni da ih više ne prati, a kasnije je priznala da je burno reagirala zato što se već jednom našla u ovakvoj situaciji, samo što tada nije bila zezancija, već zbilja.

 | Autor: joomboos joomboos

"Prva stvar, to ti nije dečko. Trebaš ga ostaviti, a zatim ga moraš prijaviti policiji. I molim te, samo nemoj biti s njim, ne smiješ ovo trpjeti. Ima normalnih dečkiju koji ne tuku druge ljude. Samo ga ostavi, molim te" 

 | Autor: joomboos joomboos

Kad su stali, na parkiralištu su ih već čekali Bruno i ostatak ekipe, a taman kad je mislila da je sve gotovo, Andrea je otkrila da je sve zapravo samo spačka. Bruno joj je pokucao na prozor i rekao da je prva žrtva nove sezone, na što mu je ona rekla:

"Znala sam! Znači, znala sam... Mislila sam u nekom trenutku pitati je li sve ovo skrivena kamera, ali iz poštovanja prema Duški nisam to mogla napraviti"

 | Autor: joomboos joomboos

Što je Andrea na kraju poručila svima i je li joj laknulo što ipak nije svjedočila obiteljskom nasilju, pogledajte u novom Prank'du na JoomBoos YouTube kanalu.

Najpopularniji JoomBoosov serijal

 | Autor: joomboos joomboos

Prank'd serijal najpopularniji je originalni format na JoomBoos YouTubeu, a prve dvije sezone dosad su skupile više od 20 milijuna pregleda. Time je Prank'd srušio sve rekorde gledanosti na ovoj platformi, a u trećoj sezoni youtuberima se u serijalu pridružio i Luka Nižetić. 

Nove epizode možete pratiti svake subote od 11:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu, a osim Andrassy, Luka i Bruno su u ovoj sezoni prankali još neke od najvećih zvijezda domaće estrade, a među njima i Lidiju Bačić te voditeljicu Antoniju Blaće.

Tvoja reakcija?