Prvi 2000 pregleda 10. listopada 2020.

Antonija Blaće na 'krvavom' snimanju: 'Zovi hitnu!'

Nova 'žrtva' pjevača Luke Nižetića i youtubera Brune Lukića u novoj sezoni popularnog JoomBoosovog 'Prank'da' je poznata voditeljica Antonija Blaće, koju je prijatelj Luka odveo na snimanje iz noćne more.

"Dobar dan, imamo hitnu situaciju, molim vas, molim vas, treba nam hitna pomoć odmah, prijatelj se porezao. Dođite što prije, molim vas", vikala je Antonija u slušalicu, dok je Luka ispred nje 'glumio' da se ozbiljno porezao i da užasno krvari. Naravno, Tonka nije znala da glumi i napravila je ono što je jedino smatrala ispravnim u tom trenutku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka je Tonki rekao da će snimati zabavnu kulinarsku emisiju, a onda se sve pretvorilo u 'krvavu' noćnu moru u kojoj se Antonija na kraju zapravo i dobro snašla.

 | Autor:

"Što mi uopće radimo danas, kakav ti je to novi serijal?", pitala je Tonka Luku čim je ušla u stan na kojem se snimanje odvijalo. 

"Snimam novi serijal za svoj YouTube kanal, zove se 'Dalmacija u mom oku', sve je jako opušteno. Kuham omiljene specijalitete, a ti si mi, eto, prva gošća", uvjerljivo ju je lagao Luka, a onda je krenula akcija.

 | Autor:

Tijekom snimanja su na set odjednom počeli dolaziti nepoznati statisti, za koje Antonija uopće nije znala da će se pojaviti. Iako je sve bilo relativno mirno, iako malo čudno, u jednom je trenutku situacija eskalirala. Jedan od statista odglumio je svađu s producentom Gregorom.

"Što je tebi? Hoćeš da ja tebe izbacim van? Daj idi malo ohladi, ajmo", vikao je Gregor na jednog od glumaca kojem je usred snimanja zazvonio mobitel. Nakon toga su se krenuli naguravati i izbila je ozbiljna svađa, iako lažna, a Luki se tada dogodila (isto tako lažna) nezgoda.

 | Autor:

Glavni kuhar i prankster Luka namazao je ruku lažnom krvi kako bi što uvjerljivije dokazao Tonki da se ozbiljno ozlijedio. 

"Što je bilo Luka? Jesi li dobro? Što se dogodilo?", počeli su odjednom vikati svi u glas na setu, a Antonija je iz džepa izvadila mobitel i nazvala hitnu pomoć. Zamolila ih je da dođu što prije, a taman kad je poklopila slušalicu, ekipa joj je morala priznati da je sve samo prank i hitnoj su rekli da ipak ne moraju dolaziti.

Kako je Antonija reagirala kad je shvatila da su se ovako našalili s njom i je li bila jako ljuta na svom prijatelja Luku, pogledajte ekskluzivno u novoj epizodi Prank'da na JoomBoos YouTube kanalu.

 | Autor:

Prank'd serijal najpopularniji je originalni format na JoomBoos YouTubeu, a prve dvije sezone dosad su skupile više od 20 milijuna pregleda. Time je Prank'd srušio sve rekorde gledanosti na ovoj platformi, a u trećoj sezoni youtuberima se u serijalu pridružio i Luka Nižetić. 

Nove epizode možete pratiti svake subote od 11:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu, a osim Antonije, Luka i Bruno su u ovoj sezoni prankali još neke od najvećih zvijezda domaće estrade, a među njima i Lidiju Bačić te Andreu Andrassy.

POGLEDAJTE PRANK'D EPIZODU S ANDREOM ANDRASSY:

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?