Prvi 1224 pregleda 27. svibnja 2018.

Aplikacija koja rješava ovisnost o mobu!

Koliko puta ti se dogodilo da ti je prilikom pokušaja da se skoncentriraš na učenje, pametni telefon u blizini potpuno remetio koncentraciju tako da bi ti na kraju vrijeme proletjelo uz tipkanje i scrollanje, a od učenja ništa?

Sa sličnim problemom su se susrela i trojica frendova s poslovne škole u Kopenhagenu. Njihovo ih je iskustvo s otežanim učenjem radi telefona u blizini nagnalo da osmisle aplikaciju pod nazivom Hold.

To je aplikacija s ciljem smanjenja ovisnosti studenata o telefonima.

via GIPHY

Hold funkcionira tako da se apstinencija od telefona nagrađuje nagradama u vidu besplatnih kava, kokica u kinu i sličnih stvari.

Za svakih 20 min koje student izdrži bez korištenja mobitela između 7 i 23 sata dobiti će 10 bodova, a ti se bodovi onda naknadno mogu zamijeniti u trgovini ove aplikacije koja je u suradnji s brendovima poput Caffe Nero, kinima kompanije Vue i mnogim drugima.

Aplikacija je već dostupna u skandinavskim zemljama gdje ju koristi više od 120 000 studenata, a odnedavno je dostupna i u Velikoj Britaniji. Iskreno se nadamo kako će uskoro biti dostupna i kod nas.

via GIPHY

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12H

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    sumnjam da će mene išta izliječit od tog
  • Avatar dbeber

    dbeber

    i baš sam ju skinuo da vidim kakva je to aplikacija koje rješava ovisnost. ono skineš app NA MOBITELU koji će te maknuti s MOBITELA?!?!?