Prvi 1012 pregleda 18. studenoga 2019.

Ariana zbog bolesti otkazala koncert: 'Slomljena sam'

alfredoflores/instagram

Nažalost, morala je otkazati i koncert jer zbog bolova doslovno ne može "gutati niti okretati glavu".

Ariana je trenutno jako zaposlena i već je odradila 84 koncerta u sklopu svoje Sweetener turneje, a to se sad (očekivano) odrazilo i na njezino zdravlje, javlja Cosmopolitan.

Grlo joj je upaljeno, glava joj 'puca'

 | Autor: ariana grande / instagram ariana grande / instagram

Na Instagramu je objavila kako je boli "glava, a grlo joj je jako upaljeno", zbog čega ima problema s disanjem za vrijeme nastupa.

 | Autor: ariana grande / instagram ariana grande / instagram

"Zadnje što želim je otkazati ovih nekoliko nastupa koji su mi ostali za otpjevati, jer, zaista cijenim svaki trenutak s vama. Molim vas da ovo uzmete kao moje malo upozorenje, jer zaista ne želim da se sutra netko uplaši ili iznenadi ako se slučajno dogodi da neću moći nastupiti", napisala je Ari, a par sati kasnije javila se ponovno i priznala: "I dalje ne mogu gutati niti podići glavu."

Jao... Zvuči baš, baš grozno.

Otkazala je koncert

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the love of my life

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Na kraju je, nažalost, zaista morala otkazati koncert i svima je poručila koliko joj je zbog toga teško i žao. "Slomljena sam. Hvala vam na razumijevanju. Obavijestit ću vas čim saznam što se događa s mojim tijelom i zaista mi je neopisivo žao zbog svega", poručila je Ariana svojim obožavateljima.

Ari, držimo fige da što prije ozdraviš! 

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar marta_marta

    marta_marta

    Ari uz tebe smo