Prvi 755 pregleda 18. studenoga 2019.

Ariana zbog bolesti otkazala koncert: 'Slomljena sam'

alfredoflores/instagram

Nažalost, morala je otkazati i koncert jer zbog bolova doslovno ne može "gutati niti okretati glavu".

Ariana je trenutno jako zaposlena i već je odradila 84 koncerta u sklopu svoje Sweetener turneje, a to se sad (očekivano) odrazilo i na njezino zdravlje, javlja Cosmopolitan.

Grlo joj je upaljeno, glava joj 'puca'

 | Autor: ariana grande / instagram ariana grande / instagram

Na Instagramu je objavila kako je boli "glava, a grlo joj je jako upaljeno", zbog čega ima problema s disanjem za vrijeme nastupa.

 | Autor: ariana grande / instagram ariana grande / instagram

"Zadnje što želim je otkazati ovih nekoliko nastupa koji su mi ostali za otpjevati, jer, zaista cijenim svaki trenutak s vama. Molim vas da ovo uzmete kao moje malo upozorenje, jer zaista ne želim da se sutra netko uplaši ili iznenadi ako se slučajno dogodi da neću moći nastupiti", napisala je Ari, a par sati kasnije javila se ponovno i priznala: "I dalje ne mogu gutati niti podići glavu."

Jao... Zvuči baš, baš grozno.

Otkazala je koncert

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the love of my life

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Na kraju je, nažalost, zaista morala otkazati koncert i svima je poručila koliko joj je zbog toga teško i žao. "Slomljena sam. Hvala vam na razumijevanju. Obavijestit ću vas čim saznam što se događa s mojim tijelom i zaista mi je neopisivo žao zbog svega", poručila je Ariana svojim obožavateljima.

Ari, držimo fige da što prije ozdraviš! 

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..