Prvi 544 pregleda 06. rujna 2022.

Autori 'Krune' spremni su i za najgori scenarij: Što to znači?

Jane Barlow/Press Association/TheCrown Netflix/Instagram

Netflixova serija 'Kruna' jedna je od najpopularnijih serija koja prikazuje život kraljevske obitelji i ove godine bi trebala stići njena peta sezona. No, s obzirom na vrlo nestabilno zdravlje kraljice Elizabete II. u stvarnom životu, točan datum izlaska ove sezone je upitan

Ovog studenog na Netflix stiže nova sezona popularne serije 'Kruna' koja vrlo detaljno prikazuje živote britanske kraljevske obitelji, a u središtu pažnje je, naravno, kraljica Elizabeta II.

No, s obzirom na to da u stvarnom životu kraljica ima već 96 godina, britanska javnost, ali i cijeli svijet spremni su svakog časa čuti najgore vijesti o tome da je, nažalost, preminula. 

Ako se to dogodi prije nego li izađe nova sezona serije, scenaristi su pripremili i drugu verziju scenarija u koju će biti uključen i ovaj događaj. 

Kako piše Her, ako kraljica umre prije nego li se u potpunosti završi snimanje i produkcija serije, sve će biti obustavljeno istog trenutka i tek tada će se raspravljati kada će snimanje ponovno započeti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Peta sezona 'Krune' prikazat će razdoblje od početka 1990-ih, a uglavnom će se fokusirati na 1992. godinu za koju je i sama kraljica rekla da je to njena 'annus horiblis', odnosno 'užasna godina'. Naime, tada su se raspala tri kraljevska braka - oni princa Charlesa i princeze Diane, princa Andrewa i Sarah Ferguson te princeze Anne i kapetana Marka Phillipsa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Lik kraljice Elizabete II. u novoj sezoni utjelovit će glumica Imelda Staunton koju mnogi pamte po ulozi profesorice Umbridge iz filma 'Harry Potter i Red Feniksa'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Kao što je najavljeno, peta sezona 'Krune' na Netflix bi trebala stići početkom studenog ove godine, no to ipak treba uzeti sa zadrškom s obzirom na kraljičino zdravlje. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?