Prvi 31743 pregleda 20. listopada 2022.

Bacao smeće po trgu u Zagrebu i skoro dobio batine

screenshot/youtube/canva

JoomBoosov YouTuber Petar Zrinski, poznatiji kao Perica, u novom društvenom eksperimentu u centru Zagreba je testirao društvenu i ekološku osviještenost građana. Na pod je bacao smeće, a zatim čekao reakcije ljudi oko sebe

Perica je, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, prilično očito bacao limenke i drugo smeće pred prolaznicima kako bi iz njih izvukao neku reakciju, odnosno, provjerio koliko im je stalo do čistoće u njihovoj okolini. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

"Imaš smeće, pa zašto to ne baciš u smeće?", pitala je jedna gospođa Pericu na što joj je on odgovorio kako to i inače radi te da postoje i osobe, odnosno smetlari, koji će taj posao napraviti umjesto njega. Naravno, gospođa se na njegov odgovor još više zgrozila i upitala mislili on zaista da je takvo ponašanje u redu.

"Zamisli da mi svi koliko nas tu ima tako bacamo smeće na pod. Kako bi to izgledalo?", ponovno ga je pitala vidno iznervirana gospođa. No, nakon neuspjelog nagovaranja Perice da svoju limenku baci u smeće je ipak odustala.

 | Autor:

Drugi je prolaznik pak bio uporniji i doslovno je limenku stavio u Peričinu ruku i naredio mu da je baci u obližnji koš za smeće. 

Perica je, u jednom trenutku, čak otišao i korak dalje pa je jednu gospođu koja je stajala kraj njega pokušao optužiti da je ona bacila limenku na pod. 

 | Autor:

"Teta, znate da nije pristojno ovako bacati smeće po podu?", upitao je Perica gospođu kraj koje je sjedao.

"A je li? To ste vi bacili, vidjela sam vas. Ja to nisam niti mogla baciti kad ne pijem to", odgovorila mu je gospođa, a Perica ju je čak pokušao okriviti i pred smetlarom koji im je prišao kako bi vidio i njegovu reakciju. 

 | Autor:

Očito je da su Peričini postupci šokirali i pomalo razljutili gotovo sve prolaznike, a jednog je to toliko izbacilo iz takta da je Perica zbog bačene limenke gotovo dobio batine. 

Kako se Perica uspio izvući iz te situacije, odnosno izbjeći batine, kako su reagirali ostali prolaznici, ali i što mu je rekao smetlar koji je morao pokupiti njegovo smeće, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?