Prvi 5322 pregleda 23. veljače 2019.

Baka Prase izgubio najboljeg prijatelja: Krao mu novac

bakaprase@instagram

Baku je najbolji prijatelj MeeKee mjescima krao

Baki je najbolji prijatelj MeeKee mjesecima krao novce. Baka je najprije mislio kako je pogriješio i kako je sigurno krivo izbrojao, bar je htio tako vjerovati. Međutim, nakon što je novce počeo držati u sefu, a oni su i dalje nestajali, shvatio je kako nije problem u njemu. Iako je znao da šifru zna samo njegov najbolji prijatelj, on je bio posljednja osoba na koju je sumnjao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skrrr Uskoro poslednji metak

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Nažalost, ispostavilo se kako je zaista MeeKee taj koji ga je cijelo vrijeme potkradao, a to je potvrdio i poligraf, odnosno detektor laži na kojem su bili Choda i MeeKee, a na kojem je MeeKee 'pao'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bigmeekee #meekee #bakaprase #choda #najboljiortaci #lukadimitrov #youtubers #balkanyoutuber

A post shared by Milan Jovanović-Meekee FANPAGE (@bigmeekee_fanpage) on

Baka je u najmanju ruku zgrožen i razočaran te ne može vjerovati tko ga je izdao, pogotovo nakon svega što je on učinio za njega, a snimio je opsežan video u kojem od početka objašnjava što se to točno dogodilo te zaključuje kako 'pare nisu najbitnija stvar u životu'.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Allison

    Allison

    Kako ga nije sram😠😠😠
  • mala_loodacha

    omg, prestrašno!