Prvi 1531 pregleda 02. lipnja 2020.

Baka Prase u spotu predstavio svoju novu curu?

ivana_njanja/Instagram

Jesmo li dobili novi par na YouTube sceni ili se Baka Prase samo dobro našalio s nama, još ne znamo. No, vidljiva kemija između Bake i Ivane u videu nas je sve zaintrigirala...

Poznati regionalni youtuber Baka Prase neki dan je objavio novu pjesmu 'Macan', no, od same pjesme, veću prašinu je podignula misteriozna Ivana, djevojka koja se pojavila u novom spotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sta je meni ovo trebalo u zivotu?🤦🏼‍♀️ #saimse 😂

Objavu dijeli divergent.👑 (@ivana_njanja)

Baka je zatim sinoć objavio video s Ivanom i nazvao je svojom djevojkom, a iako je odmah na početku izjavio da je sve samo šala i da njih dvoje nisu zajedno, kemija između njih u videu bila je dosta očita, slažu se neki fanovi.

Ivana se pojavila u spotu:

U svojoj reakciji na reakcije drugih na njegovu pjesmu, Baka je komentirao mišljenja drugih youtubera o spotu, pjesmi i Ivani, a ona je cijelo vrijeme sjedila kraj njega i zajedno s njime komentirala.

Iako je nekoliko puta naglasio da se šali kad kaže da je Ivana njegova djevojka, možda je ipak istinita ona: 'Gdje ima dima, ima i vatre'? 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivana se kasnije na Instagramu našalila da je bila 'na aparatima' kad je vidjela kakav je naslov Baka odabrao za njihov prvi zajednički video, jer je jasno da njih dvoje nisu cura i dečko. 

No, ako samo malo bolje pogledate video možda se i vama učini da se između ovih dvoje mladih, zgodnih ljudi ipak nešto događa... Što kažete?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ja se ne razumem, je l se ovo kaze RRRRESI?

Objavu dijeli divergent.👑 (@ivana_njanja)

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?