Prvi 1226 pregleda 29. ožujka 2019.

Baku Prase iznerviralo pitanje o Ruži Rupić i Saamo Petri

DavorPuklavec/Pixell

Balkanskog youtubera Baku Prase na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi iz regije. On je pjevač, glumac, gamer. Svoje pratitelje zove unucima, a sebe velikim ocem!

Gdje god da se pojavi nastane 'stampedo'. Onako kako su fanovi nekada jurili za Elvisom Presleyem ili Michaelom Jacksonom tako danas jure za Bogdanom Ilićem (22), odnosno Bakom Prase. Na ulici ga prepoznaju mame i tate, bake i djedovi, a ponajviše tinejdžeri. Bavi se glazbom, gamingom i YouTubeom, a dolazi iz Beograda, a u Zagreb je stigao kako bi glumio u seriji 'Savršen spoj' koja će se uskoro prikazivati na JoomBoos YouTube kanalu.

Izazvali smo ga s 24 provokativna pitanja o njegovom životu. Na sva pitanja je dao odgovor, osim jednog: 'Ruža Rupić ili SaamoPetraa?". Sve što je rekao bilo je: 'Preskačem pitanje'.  | Autor: ruza_rupic/Instagram ruza_rupic/Instagram Voli li prirodne ili umjetne djevojke, je li tip za veze ili ljubavne avanture, prati li više domaće ili strane youtubere, je li mu draža Severina ili Jelena Karleuša, tek su dio pitanja za Baku Prase. Na YouTube kanalu 24sata pogledajte kako se snašao u 'škakljivom' izazovu. 

A koje pitanje bi ti postavio/la Baki Prase?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Looool, zašto???????/