Prvi 216 pregleda 14. travnja 2019.

Balkan Tube Fest u Sarajevu oduševio sve prisutne

privatna arhiva, Canva

Balkanski youtuberi na jednom mjestu

Ovog vikenda održan je peti po redu Balkan Tube Fast, odnosno BTF u Sarajevu. Riječ je o youtuberskom festivalu koji je prvenstveno osmišljen kako bi fanovi imali priliku upoznati svoje najdraže youtubere, družiti se, fotografirati se s njima i, naravno, uživati u onom zbog čega ih toliko vole - njihovim najboljim videima i performansima. 

Današnja ceremonija otvaranja

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

U programu koji traje dva dana tako se može pronaći red nastupa, radionica, karaoka i 'meet up-ova' s youtuberima. Baka Prase, Choda, Najbolji Ortaci, Nexsus, Cone i Andrija Jo, samo su neka od poznatih imena na ovogodišnjem festivalu. Ni JoomBoosova ekipa (ona iza kamere) nije propustila ovaj događaj pa su tako Marija i Vlatko, još uvijek puni doživljaja, iz prve ruke ispričali kako je sve prošlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#btf #balkantubefest @balkantubefest @vajnajmaj @drugivanimy 🐍🐍

Objavu dijeli SESTRACALA (@vanimyxsestracala)

"Bilo je pjevanja, edukativnih predavanja i druženja s youtuberima. No, ono što nikako nismo očekivali je brutalna ceremonija otvaranja. Svi su vrištali i urlali u isti glas. Freestyle, odnosno repanje na glazbenu podlogu, Bake Prase svih je bacio trans, a dobru atmosferu održali su i Choda te Najbolji Ortaci. Slične ovacije dobio je i Nexus 'live show'. Mislim da su Baka Prase i Choda zaista bili glavne zvijezde festivala, s obzirom na to da su i njegovi 'meet up-ovi' bili najposjećeniji. Gotovo svi u dvorani čekali su u redu za druženje i fotkanje s njima, a pogotovo s Bakom", rekao je Vlatko.

Freestyle: Baka Prase, Choda i Najbolji Ortaci

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

"Atmosfera je zaista odlična i žao nam je što je danas već gotovo. Ovo je zaista nešto na što vrijedi doći ako si u YouTube 'svijetu' i pratiš tu scenu", zaključila je Marija. 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    najsss