Prvi 358 pregleda 28. travnja 2022.

'Barbi Afrika iskreno: Očekivala sam i gore...'

Na kraju prve JoomBoos Videostar epizode poznati TikTok žiri ostavio nas je u neizvjesnosti. Između 20-ak prijava koje su ušle u uži krug morali su odabrati njih samo 13 koje prolaze u nastavak natjecanja...

 U njihovim rukama su sudbine mladih talentiranih ljudi koji su se prijavili na novu sezonu JoomBoosova showa kako bi osvojili titulu tiktokerske zvijezde i nagrade vrijedne 120 tisuća kuna. A u drugoj epizodi saznajemo koga su pustili dalje, a koga su pustili kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nije nam bio baš lagan zadatak jer su se svi potrudili u prijavama. Bili su kreativni, drugačiji, pokazali su razne talente. Ali morali smo izvuči 13 najboljih, ali već sada u drugoj epizodi ih ispada pola. Tako da se moraju opet ekstra potruditi u zadacima ako žele doći do finala - objasnili su Wajwai, Barbi Afrika i Mimiermakeup. Oni su najveće TikTok zvijezde u regiji, a ove godine budno prate svaki korak i ocjenjuju svaki video kandidata i odlučuju o njihovoj sudbini u natjecanju.

Na početku druge epizode njih 13 su voditelji, Luciano Plazibat i Petra Dimić, podijelili nasumično u dvije grupe, a onda su morali smisliti najbolji mogući TikTok i snimiti ga na zadani sound. 

 | Autor:

- Iskreno da vam kažem, očekivala sam da će biti puno gore! Meni je ovo super, odlično su se snašli u ovom zadatku i sve su baš jako dobro snimili. Izgleda jako profesionalno - komentirala je Barbi Afrika nakon odgledanog videa prve od dviju skupina. To je dobro nasmijalo njezine kolege iz žirija, ali i oni su se složili s njom.

 | Autor:

- Da malo pojasnim, nisam očekivala da će ovako briljirati jer se ne bave svi plesom. Nekima od njih ti leži više, a neki su se prvi put susreli s plesom. A na kraju je sve ispalo vrhunski. No, poanta i je u tome da izađu iz zone konfora i da snimaju ono što im nije prirodno, jer mi ovdje tražimo multitalentirane zvijezde koje mogu i pjevati i plesati i snimati skečeve... Tako da sam oduševljena - objasnila je Barbi Afrika svoju prvotnu reakciju.

 | Autor:

TikTok izazove kandidati su ponovno snimali u genijalnim prostorima zagrebačke Amazinge - najvećeg zabavnog centra u ovom dijelu Hrvatske. Za izazove su im odlično poslužili trampolini, VR park i ostale zanimljivosti koje ondje možete naći, a jednom su kandidatu, znate već, baš ti trampolini spasili da se ne osramoti svojim nepoznavanjem plesa. Huh!

 | Autor:

Jesu li im se jednako svidio i TikTok video druge grupe i koja polovica kandidata je na kraju ipak morala napustiti show, pogledajte u u novoj JoomBoos Videostar epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite na JoomBoos YouTubeu četvrtkom od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?