Prvi 494 pregleda 22. siječnja 2021.

Barilla je osmislila playlistu koja mjeri kuhanje tjestenine

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Svi veliki gurmani koji se bore s mjerenjem vremena kuhanja tjestenine sad su dobili savršeno rješenje svojih problema. Barilla je osmislila Spotify kompilaciju pjesama koje odbrojavaju vrijeme kuhanja.

Kompanija Barilla objavila je genijalan novitet u promociji i prodaji svoje tjestenine. Sad će svi koji kuhaju njihovu tjesteninu moći sa Spotifya skinuti playlistu koja ujedno mjeri je li se njihova tjestenina skuhala ili je trebati još ostaviti da se 'krčka', piše Input.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barilla (@barillaitalia)

Simpatičan marketing

Serija je nazvana 'Playlist Timer', a uključuje osam glazbenih lista koje mjere vrijeme kuhanja osam vrsta tjestenina. Jedne od njih su špagete, penne i linguine. Iako znamo da tjestenini treba 8-12 minuta da se skuha, umjesto gledanja na sat ili korištenja brojača vremena, možemo uključiti zabavnu playlistu koja će ans opustiti i dati nam do znanja kad nam je jelo gotovo. Svaka lista uključuje pjesme popularnih izvođača, kao što su Dua Lipa i Harry Styles, ali na listi se nalaze i pjesme poznatih talijanskih umjetnika.

Ovo je playlista za svaku tjesteninu:

Mixtape Spaghetti

Boom Bap Fusilli

Moody Day Linguine

Pleasant Melancholy Penne

Best Song Penne

Top Hits Spaghetti

Timeless Emotion Spaghetti

Simply Classics Linguine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barilla (@barillaitalia)

Buon appetito!

 

Tvoja reakcija?