Prvi 1046 pregleda 07. kolovoza 2019.

Bella i The Weeknd prekinuli, a Gigi ima novog dečka

gigihadid/Instagram

Prekidu veze Belle i The Weeknda navodno je 'kumovala' udaljenost. Bivši par se pomirio prije godinu dana i unatoč trudu da uspiju, prekinuli su. Iako Bella trenutno nema sreće u ljubavi, ima je njena sestra Gigi koja ima novog dečka.

Sestre Hadid ovih dana pune novinske stupce svojim vezama, odnosno ne vezama. Kako prenosi Cosmopolitan, mlađa sestra Bella, prekinula je s The Weekndom i to samo nakon godinu dana otkad su se odlučili pomiriti. Iako su se trudili, nisu uspjeli održati svoju vezu. No, zato sreće ima Gigi koja ima novog 'dečka'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

The Weeknd se želi okušati u glumačkom svijetu, a priprema i radi na novim pjesmama. Bella se priprema za tjedan mode i kad su pokušali uskladiti rasporede, nisu uspijevali. Nadaju se kako će se jednog dana biti ponovno zajedno. Držimo im fige!

Za razliku od sestre, Gigi ima novog dečka, simpatiju. Što god bili trenutno...

Model Gigi Hadid viđena je kako izlazi s Tylerom Cameronom, natjecateljem 'Bachelorette', američke verzije 'Gospodina savršenog'. Nakon što već bili na dva spoja, ljudi misle da su skupa. Viđeni su kako odlaze na večeru u vip dio restorana Soho House u Brooklynu.

 | Autor: gazete.yapraklari/Instagram gazete.yapraklari/Instagram

Na drugom spoju bili su na kuglanju, a jutro nakon izlaska fanovi su uhvatili Tylora kako izlazi iz Gigina stana. 

Prijatelji modela otkrili su kako je pjevačica 'zagrijana' za Tylora, a ni on nije ništa manje imun na nju. No, problem je u tome što su se fanovi 'Bachelorettea' nadali kako će Tyler i ove godine biti neženja koji je u potrazi za djevojkom. To neće biti moguće jer su rekli kako Tyler 'skače' od djevojke, do djevojke. Za takav show im treba netko 'mirniji' i slobodniji.

Dok neki soliraju, drugi uživaju u vezi. Koliko će 'trajati' Gigina veza ne znamo, ali nadamo se da će proći bolje nego sestra.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Okkkkk...