Prvi 498 pregleda 21. ožujka 2019.

Bella Thorne oprala kosu - pivom?

bellathorne/Instagram

Bella Thorne oduvijek eksperimentira različitim beauty savjetima, a sad je na red došlo pitanje hoće li joj pivo posvjetliti kosu ili ne

Ako pogledate Bellin profil na Instagramu, možete vidjeti 21-godišnju glumicu s različitom bojom kose svaki tjedan. Osim toga, zaštitni su joj znak odvažna šminka i šarene šljokice koje često nosi, tako da ne bježi ni od takve vrste beauty eksperimenata. Ukratko, od nje se zaista svašta može očekivati.

Najnoviji eksperiment bio je onaj s pivo, jer je htjela vidjeti može li joj ono posvjetliti kosu. Snimila se kako pere kosu pivom i sve objavila na Instagramu, naravno.

"Za svakoga koga zanima, da to je pivo. Prirodno posvjetljuje kosu i ljudi kažu da je dobro za sve. Moj sljedeći film bit će o tome kako sam postigla medeno plavu kosu bez odlaska frizeru. U mojoj knjizi možete čitati o trikovima, usponima i padovima", napisala je uz video. 

Nakon što joj je prijateljica cijelu čašu piva izlila po kosi, Thorne je nastavila 'pjeniti sadržaj po cijeloj kosi' kao da se radi o šamponu ili regeneratoru. Njezina prijateljica je nakon toga rekla: "Moramo u bazen sada." Um, da, vjerujemo kako će ispiranje dobro doći. Video od tada ima više od 3 milijuna pregleda i oko 6.000 komentara.

Svejedno, nemojte ovo pokuašavati doma, jer kako tvrde stručnjaci, postupak nema nikakvog efekta, osim toga što će vam kosa nakon svega neugodno zaudarati po alkoholu.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma glupo baš