Prvi 606 pregleda 08. svibnja 2019.

Bibi se potpuno otkačila u Londonu i napravila tetovažu?

andreafabricc@instagram

Koliko je ovo ludo?

Mnogi se na putovanju odluče napraviti nešto ludo, a poznata je i ona: 'Što se dogodi u Londonu (u ovom slučaju), ostaje u Londonu'. No, nadamo se kako je Bibi pomno promislila prije nego što se odlučila za tetovažu jer ona definitivno neće ostati ondje, već će je pratiti gdje god ide do kraja života.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Bibi je prvo na Insta storyju dala naslutiti što će si istetovirati, iako se ne vidi u potpunosti o čemu se radi, jer je gotovu tetovažu zasad ostavila u tajnosti. Vjerojatno će uskoro objaviti o kakvoj se tetovaži radi, a dotad nam ostaje samo čekati...

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Nadamo se kako nas nije zeznula i kako se zaista radi o pravoj, trajnoj tetovaži i da ćemo je ubrzo vidjeti!

Što ti misliš, radi li se o trajnoj tetovaži ili je Bibi napravila samo nešto privremeno?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:  

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaaa kaj daaa??? :O