Prvi 1903 pregleda 12. ožujka 2019.

Bibi Andy prekinula s dečkom: "Hvala ti na svemu"

andreafabricc@instagram

Na svoj Instagram stavila je fotku čiji je opis šokirao mnoge

Andrea Fabric, poznatija kao Bibi Andy, svojim fanovima je otkrila tužne vijesti. Na dan kada je njezinom (sada bivšem) dečku Jurriaanu van Hoffenu i njoj trebala biti godišnjica, objavila je da su prekinuli

U svom najnovijem videu izjavila je da je imala "breakdown", ali nitko nije slutio da je riječ o prekidu. 

- Razlog zašto sam u svom zadnjem videu spomenula kako sam imala breakdown je zato sto smo prekinuli prije 10 dana i stvarno nisam bila u stanju raditi bilo što - napisala je Andrea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je trebala biti naša prva godišnjica. 11.03.2018. je dan kada smo ušli u vezu. Razlog zašto sam u svom zadnjem videu spomenula kako sam imala breakdown je zato sto smo prekinuli prije 10 dana i stvarno nisam bila u stanju raditi bilo što. Danas je trebao biti dan pun sreće i veselja, no nažalost nije. Rekla bih da i nebo plače za nama s obzirom da se kiša spustila bas danas nakon svih divnih i sunčanih dana hahah Trebat će mi puno vremena da dođem sebi i da sve procesuiram kako treba. Molim vas da mi ne šaljete poruke na temu toga i da ne pitate puno jer samo mi činite još gore. Ovaj dečko me naučio jako puno proteklih godinu dana i činio me najsretnijim curom na svijetu. Proveli smo jako puno vremena zajedno, proživjeli stvari koje neki ljudi ne prožive u dugogodišnjim vezama. Ukratko, imali smo sve. Uzajamnu podršku, razumijevanje, povjerenje jedno u drugo, vjernost, sreću, sve.. Činilo se kao da sam bila u savršenom romantičnom filmu, a tako sam se i osjećala. Bar do jednog trenutka. Do trenutka kada je sve puklo uz riječi ‘mi nismo jedno za drugo’. Osjećala sam se kao ptičica koja slobodno i sretno leti u oblacima i samo najednom, niotkud ispred nje iskoči staklo u koje se zabije. Lagala bih kad bih rekla da sam okej. Nisam okej i ne znam kada ću biti okej. Trudim se okupirati misli i raditi dosta stvari samo da ne mislim na to, ali sve te misli te sustignu navečer kada legneš u krevet i tako svakog dana.. Iznova. Iako teška i ponekad komplicirana, on je i dalje najbolja osoba koju sam ikad upoznala i zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Ona koja će jednoga dana stajati pored tebe nije ni svjesna kolika je sretnica. I iskreno se nadam da će te znati cijeniti i da ćeš biti najsretnija osoba na svijetu. Jer ništa manje ni ne zaslužuješ. Hvala ti na svemu. Na svakom divnom trenutku, na svakoj riječi podrške, na svemu što si me naučio. Hvala ti što si uvijek bio tu za mene i hvala ti što si činio moj mali svijet savršenim. Kada sam ti govorila da si najbolji dečko na svijetu, stvarno sam to i mislila. Bio si i bolji od najboljeg. -Molim vas nemojte širiti nikakvu mržnju. Ovo je jako teško razdoblje za nas oboje.- S ljubavlju, Andrea♥️

A post shared by BiBi Andy (@andreafabricc) on

- Činilo se kao da sam bila u savršenom romantičnom filmu, a tako sam se i osjećala - opisala je Andrea svoju vezu i dodala kako ne zna kada će biti okej, ali da pokušava okupirati misli.

- Hvala ti na svemu. Na svakom divnom trenutku, na svakoj riječi podrške, na svemu što si me naučio. Hvala ti što si uvijek bio tu za mene i hvala ti što si činio moj mali svijet savršenim - obratila se Juriaanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BiBi Andy (@andreafabricc) on

- Trebat će mi puno vremena da dođem sebi i da sve procesuiram kako treba - napisala je na Instagramu te moli fanove da ju više ne ispituju o tome ili ikome šalju poruke mržnje. 

- Ovo je jako teško razdoblje za nas oboje - kaže Andrea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BiBi Andy (@andreafabricc) on

Juriaan se također oglasio na svom Intagramu. 

- Pokazala si mi kako divan život može biti - priznao je Juriaan i dodao kako mu je žao što stvari nisu funkcionirale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jurriaan van Hoffen (@jurrivh) on

- Želim ti zahvaliti na divnoj godini i ne žalim ni zbog jednog trenutka - napisao je uz sliku.

Nadajmo se da će bivši par što prije preći preko teškog prekida. 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marco2009

    A zašto su prekinuli
  • mala_loodacha

    šteta