Prvi 3142 pregleda 29. travnja 2020.

Billie: Pjesma 'Ocean Eyes' nije trebala biti objavljena

screenshot/youtube

Billie Eilish iznenadila je fanove nedavnim priznanjem kako pjesma 'Ocean Eyes' nikada nije trebala biti objavljena, već je trebala biti isključivo poklon njezinom bivšem učitelju plesa.

Kako piše Seventeen, tijekom prošlotjedne live izvedbe kod kuće za emisiju 'Pay It Forward Live', Billie Eilish i njezin brat, Finneas O'Connell, priznali su da njihova hit pjesma 'Ocean Eyes' zapravo nikada nije trebala biti objavljena. Pjesma je snimljena za njezinog bivšeg učitelja plesa, ali je kasnije cijeli svijet ipak saznao za nju - i u nju se zaljubio.

via GIPHY

Tijekom live prijenosa, Billie i Finneas su, osim pjevanja, razgovarali i o plesnom centru Revolution u Kaliforniji, gdje su odrasli plešući te otkrili fanovima kako su svoju hit pjesmu napravili zajedno, za instruktora plesa Freda.

Drago nam je da je pjesma ipak objavljena

"Finneas i ja smo odrasli kao plesači i imali smo učitelja po imenu Fred, koji je još uvijek učitelj tamo. Znao je da ja i Finneas stvaramo glazbu te nas je zamolio da napravimo pjesmu koja bi njemu mogla poslužiti za neku od budućih koreografija u njegovoj plesnoj školi", izjavila je Billie, a nama je drago da je pjesma ipak u konačnici objavljena i da ju danas znaju njezini brojni obožavatelji.

 

Napiši najoriginalniju priču, postani JoomBoos novinar i osvoji 500 kuna!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?