Prvi 4480 pregleda 13. rujna 2022.

Bivši batler kralja Charlesa otkrio njegove čudne zahtjeve

theroyalfamily/Instagram

Prije nekoliko dana svijet je obišla snimka na kojoj kralj Charles, za vrijeme potpisivanja kraljevske prisege, pravi pomalo ljute grimase jer nitko od posluge sa stola nije pomaknuo držač za nalivpero

Bivši batler (tadašnjeg) princa Charlesa i princeze Diane, Paul Burrell, 2018. godine je za Daily Mirror ispričao neke detalje o njihovom privatnom životu, ali i Charlesovim bizarnim prohtjevima te njegovom ponašanju prema ostaloj posluzi u palači. 

Burrell je prvenstveno bio 'desna ruka' princeze Diane i tvrdio kako je jedini muškarac kojemu je Diana ikada vjerovala, a služio je i kraljici Elizabeti II.

"Njegova pidžama treba biti ispeglana svako jutro nakon što se probudi, vezice od cipela svaki se put nakon nošenja vade i stavljaju pod željeznu podlogu kako bi bile ravne. Kada u kupaonici mora biti u točno određenom položaju, a temperatura vode mora biti uvijek identična", ispričao je. 

Najbizarniji zahtjev odnosi se na njegovo pranje zuba. Naime, Charles ima jednog slugu koji mu svatko jutro na četkicu istisne pastu u mjeri od točno dva i pol centimetra.

Burrell je ispričao kako je jednom prilikom Charlesu u koš za smeće ispalo kraljičino pismo te da ga je pozvao da to pismo osobno izvadi iz koša. 

"Jednom me nazvao iz svog ureda i rekao da mu je kraljičino pismo slučajno upalo u koš za smeće. Želio je da ga osobno dođem izvaditi iz kante u kojoj su bili samo papiri", ispričao je.

No, Burrell je dodao kako Charles nije baš uvijek imao takve prohtjeve te da je često svoje sinove, Williama i Harryja, tjerao da sami skupljaju smeće kada bi bili na izletu u prirodi čak i kada smeće ne bi bilo njihovo. 

Tvoja reakcija?