Prvi 2311 pregleda 20. travnja 2019.

Bizarna teorija zavjere: 'Prava' Beyonce umrla 2000. godine?

myawesomeages/beyonce/instagram

Još jedna u nizu suludih teorija zavjere o poznatima je tu, a ovoga puta su se dotaknuli Beyonce

Da, dobro ste pročitali. Internetom se počela širiti nova, bizarna teorija zavjere, koja tvrdi kako je slavna glazbenica Beyonce umrla prije gotovo 20 godina, točnije 2000., te je tada zamijenjena klonom, piše Mirror.

Klon od njezinih matičnih stanica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Tvorci ove teorije zavjere tvrde kako su iz produkcijske kuće za koju je Beyonce radila, nakon njezine smrti, odlučili iskoristiti njezine matične stanice te su je zamijenili njezinim klonom. 

Kako je, prema riječima ovih teoretičara zavjere, Beyonce tada bila na vrhuncu slave u skupini Destiny's Child, glavešine nisu htjele izgubiti novac koji im je priskrbljivala, pa su morali pronaći 'drugo rješenje', javlja Mirror.

Objašnjenje? 'Pa izgleda drugačije' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dcandfamous #brandi #destinyschild #kellyrowland #letoyaluckett #lataviaroberson #beyonce

Objavu dijeli Forever DC (@foreverdc)

A koje im je objašnjenje ove teorije? Naime, pazite sad ovo - tvrde da ona Beyonce koja je pjevala u Destiny's Childu ne izgleda kao Beyonce danas. Wow...

Naravno, očito nisu uzeli u obzir da se osoba dosta promijeni u skoro 20 godina... Pa je tehnički nemoguće da izgleda jednako sa 19 i 37 godina. Čak ni Queen Bey to ne može, iako je čudo, da.

Također, uopće nije jasno kako bi ljudi iz produkcijske kuće uopće došli do Beyonceinih matičnih stanica kako bi 'napravili njezina klona', tako da, ova teorija jako brzo pada u vodu. Ako je uopće ikad bila izvan vode.

Tko li samo izmišlja ovakve stvari? Hmm...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 My Awesome Ages 💕 #00smusic #90s #90smusic #beyonce #destinyschild #90sfashion

Objavu dijeli 90's & 00's (@myawesomeages)

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kak je nekom dosadno hahaha