Prvi 505 pregleda 16. rujna 2022.

Bizarno: 'Dečko tvrdi da mu je pas rekao da sam ružna'

canva

Jedna žena se, na Redditu, požalila kako je otišla na večeru kod svog dečka, ali da se potpuno razočarala jer je tvrdio da mu je njegov pas rekao kako misli da mu je djevojka ružna

Korisnica Reddita Laura Jade ispričala je pomalo bizarnu priču koja se dogodila nakon što je otišla na večeru kod partnera kojeg poznaje četiri mjeseca.

Naime, kako piše Mirror, tada je prvi put upoznala njegovog psa koji se u njenoj prisutnosti ponašao čudno na što joj je njen partner otvoreno rekao kako se pas tako ponaša jer misli da je ružna. 

via GIPHY

"Michael mi je rekao da mu je pas pričao o meni. Bila sam pomalo zbunjena, a onda je otvoreno rekao da pas misli da sam ružna. To me potpuno šokiralo. Pogledala sam Michaela i pitala ga je li ozbiljan. Počeo je objašnjavati da je njegov pas jednostavno takav s nekim ljudima i da se ne trebam zbog toga brinuti", ispričala je Laura.

via GIPHY

"Osjećala sam se užasno jer sam se oduvijek borila sa samopouzdanjem i nije mi strana riječ 'ružna'. Moj problem nije bio pas, već ono što je Michael rekao. Kao da je neizravno dao svoje mišljenje o mom izgledu, a psa iskoristio kao izgovor", dodala je. 

Odmah nakon ovog razgovora je uslijedila svađa, a Laura je otkazala večeru i otišla kući. Michael ju je zvao nekoliko puta, a kad se na kraju javila, optužio ju je da je pretjerala.

 | Autor: canva canva

"Savjetovao mi je da se riješim 'toksične' osjetljivosti i da se pozabavim sa svojom nesigurnošću što je prije moguće" dodala je i druge korisnike Reddita upitala je li reagirala pretjerano.

Naravno, mnogi su rekli kako je njena reakcija skroz opravdana te da je Michaelovo ponašanje čudno i uznemirujuće. Također, savjetovali su joj da dobro razmisli želi li uopće ostati u takvoj vezi.

 | Autor: canva canva

"Ili je tvoj dečko totalni kreten koji koristi svog psa da te vrijeđa ili doista vjeruje da njegov pas može razgovarati s njim telepatski", poručio joj je jedan korisnik Reddita. 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?