Prvi 567 pregleda 12. rujna 2022.

Blizanci ove cure imaju dva različita oca

canva

Jedna djevojka iz Portugala rodila je par blizanaca, no ono što ovaj događaj čini nesvakidašnjim i pomalo bizarnim je to što svako dijete ima različitog oca.

Kako piše Her, 19-godišnja djevojka je nakon poroda napravila DNA test očinstva i ispostavilo se kako je čovjek za kojeg je mislila da je otac njene djece, ipak otac samo jednog djeteta. 

 | Autor: canva canva

U razgovoru s lokalnim medijima je rekla kako je u na isti dan imala odnose s dvojicom muškaraca no da niti u jednom trenutku ne bi pomislila kako bi joj se ovo moglo dogoditi. 

"Bila sam jako iznenađena rezultatima DNA testa. Uopće nisam znala da se ovo može dogoditi, pa čak su i djeca vrlo slična", ispričala je.

 | Autor: canva canva

No, bez obzira na to što su biološki očevi djece različiti, na rodnom listu djece pisat će ime samo jednog oca koji se, kako kako kaže ova djevojka, brine o oba djeteta.

"Jako je brižan. Puno mi pomaže i daje im svu potporu koja im je apsolutno potrebna", ispričala je.

 | Autor: canva canva Iako ovaj slučaj zvuči pomalo bizarno, ipak nije najšokantniji koji se dogodio kada su blizanci u pitanju. 

Naime, jedna djevojka je ove godine rodila blizance koji imaju potpuno različitu boju kože - sin ima zelene oči i svijetle je puti dok je kći tamnije puti i ima smeđe oči.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?