Prvi 936 pregleda 25. kolovoza 2021.

Boji se visine, ali je svejedno poletio 100 metara iznad mora

JoomBoosovi influenceri Bruno Lukić, TheSikrt i 10Ficho u novoj epizodi serijala 'Roadtrip' letjeli su 100 metara iznad neba. Po prvi put u životu isprobali su parasailing i maksimalno uživali, unatoč strahu od visina

"Malo se bojim letenja i svega što uključuje dizanje iznad površine, ali treba probati pa ćemo vidjeti kako ćemo se snaći", kratko je prije 'letenja' u Njivicama komentirao 10Ficho. Ondje su dečki, svi po prvi puta, isprobali parasailing. 

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok su u prošloj epizodi dečki ronili u Jadranskom moru, a u epizodi prije toga vozili rafting na rijeci Zrmanji, u novoj su se epizodi ponovno vinuli u visine. 

Iako je 10Ficho u prvoj epizodi odbio skakati iz aviona padobranom i skočiti bungee, ovoga puta pristao je na visinski izazov. Rekao je kako se napokon želi izboriti sa svojim najvećim strahom.

Prije letenja uslijedile su kratke upute od profesionalaca, a onda su mogli poletjeti. 

 | Autor:

"Bilo je brutalno i uzbudljivo, iako moram priznati da me, kad nas je padobran povukao u zrak, bilo mrvicu strah. Na kraju sam baš uživao i htio bih ovo ponoviti što prije", rekao je TheSikrt. A kakve dojmove nakon letenja je imao 10Ficho, kojemu visina baš i nije najbolji prijatelj?

"Iskreno, bilo mi je puno bolje i bezbolnije nego što sam očekivao. Jako zabavno iskustvo", kratak je bio Ficho. 

Kako je letenje parasailingom doživio Bruno i tko je dobio najviše bodova za hrabrost na kraju epizode pogledajte u novoj epizodi 'Roadtripa' samo na JoomBoos YouTube kanalu. Epizode možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Pogledajte video dana:

 

 

 

Tvoja reakcija?