Prvi 232 pregleda 06. studenoga 2022.

BQL i 'Budale' imaju novi hit koji govori o istinskoj sreći

neovisuals

Zgodna braća Rok i Anej Piletič iz grupe BQL sa slovenskim su sastavom 'Budale' snimili novi hit 'Denarnica'. U pjesmi pjevaju o tome kako vam ne treba novac da biste bili istinski sretni, a spot je sniman i divnoj Ljubljani

"Zaista smo htjeli napraviti pjesmu koja iskreno govori o tome kako vam ne trebaju isključivo novac i materijalne stvari da budete sretni. Često puta nailazimo na ljude koji imaju manje, ali su mnogo sretniji od onih koji imaju sve. I to je ukratko poruka naše pjesme, bez pretjerivanja, onako od srca", ispričali su nam Rok i Anej sve o svojoj novoj stvari 'Denarnica' koja je upravo izašla na JoomBoos YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video spot za pjesmu su snimili u centru Ljubljane, a priča je zamišljena kao svojevrsni 'tutorial' za to kako biti ispunjen i kad nemaš sve materijalno što si si možda zamislio. Priča je ispričana iz perspektive jednog glazbenika.

"Bio nam je cilj ispričati priču o sreći iz kuta gledanja jednog glazbenika. Kako svaki detalj u procesu stvaranja glazbe za njega čini sreću. Od pisanja pjesme, do prijatelja s kojima radi i s kojima se druži, pa do dijeljenja te pjesme i sreće s drugim ljudima", govore nam dečki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BQL (@bqlgram)

Zanimljiv detalj je i taj da Rok sutra slavi rođendan i velika mu je želja bila da baš na taj dan izda novu stvar s bratom. Iako je video već danas izašao na JoomBoosu, pjesma će premijeru imati sutra i na radiju i posvuda.

 | Autor: neovisuals neovisuals

"Želja nam je bila da možda tom objavom pjesme na rođendan prekinemo to 'prokletstvo' broja dva koje nas prati. Naime, već smo dva puta bili na slovenskom natjecanju za pjesmu Eurovizije i oba puta smo završili na drugom mjestu. Mislili smo da ćemo osvojiti drugo mjesto i ove godine u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a onda smo na kraju slavili pobjedu. Nakon toga su naše 'Lučke', koje smo snimili s Polkaholikima, postale broj 1 zimski hit u Sloveniji i čini nam se da je sve to bila odlična uvertira u ovu posebnu pjesmu", objašnjavaju nam Rok i Anej.

 | Autor: neovisuals neovisuals

Kako izgleda ovaj zabavni spot i kako zvuče BQL u kombinaciji s 'Budalama' dok pjevaju o tome kako novac ne bi trebao i nije sve u životu, pogledajte u novom video spotu ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?