Prvi 807 pregleda 22. kolovoza 2019.

Brooklyn Beckham prekinuo s curom nakon brojnih svađa?

hanacross/Instagram

Već nekoliko tjedana nema zajedničkih fotki para, a prije toga su uhvaćeni više puta kako se svađaju u javnosti. Očito im je sad i službeno toga bilo dosta pa su se razišli.

Veza Brooklyna Beckhama i Hanne Cross (bila) je veoma turbulentna. Par su paparazzi više puta uhvatili kako se svađa u javnosti. Sada je pak izvor za Mail Online rekao kako su nakon osam mjeseci ipak prekinuli, jer im je očito bilo dosta ovako burne veze.

Koji su dokazi prekida?

 

Možda te zanima... Sin nogometaša i njegova cura uhvaćeni u svađi na ulici

Hmm. Naime, već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotke, a Hana nije otišla na obiteljski odmor u Italiju s Beckhamovima. Za to vrijeme je odmarala u Monte Carlu pa je i podijelila fotku na svom Instagramu uz opis: "Možeš me ostaviti ovdje. Dobro mi je."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you can leave me here im all good

Objavu dijeli Hana (@hancross)

Usto, tata Beckham, navodno, nije bio zadovoljan sinovom turbulentnom vezom pa ga je pokušao savjetovati što da napravi po tom pitanju.

Možda te zanima... Tata Beckham nije sretan zbog sina i njegove kaotične veze

Kad bude službeno, javit ćemo ti

Službeno par još ništa nije potvrdio, ali sve što smo ti spomenuli bilo je dovoljno da krenu glasine o prekidu. Ali, znaš kako kažu, gdje ima dima, ima i vatre. No, možda su samo odlučili odvojeno ljetovati. Hmm. Tko zna. Kad saznamo, javit ćemo ti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma daa???