Prvi 1014 pregleda 04. lipnja 2019.

Tata Beckham nije sretan zbog sina i njegove kaotične veze

hancross/Instagram

Par se u posjednje vrijeme stalno svađa pa se sad javio tata Beckham. I nije baš najsretniji.

U vezi Brooklyna Beckhama i njegova cure Hane Cross u posljednje vrijeme baš i ne cvjetaju ruže. Već nekoliko puta su uhvaćeni u žestokim svađama u javnosti, a posljednji put su se posvađali do te mjere u restoranu da ih je razdvajao zaštitar. 

Možda te zanima... Zaštitari su ih razdvajali: Slavni par se opet potukao u javnosti

Sada strani mediji tvrde da je se javio i tata David Beckham i svom sinu dao par savjeta vezanih za cijelu ovu situaciju.

"U posljednje vrijeme su njih dvoje imali mnogo uspona i padova i David želi da Brooklyn razmisli ima li njihova veza budućnost", rekao je izvor blizak obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨

A post shared by Hana (@hancross) on

David je navodno pitao Brooklyna da provede više vremena s obitelji kako bi raščistio misli i odmaknuo se od ove kaotične veze, jer će je na taj način moći bolje sagledati. 

Iako je posljednja svađa mladog para rezultirala lavinom negativnih reakcija, njih su se dvoje jedno drugome ispričali i krenuli dalje. Koliko će daleko moći tako, to ćemo vidjeti.

Što ti misliš - ima li njihova veza budućnost?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ups xD