Prvi 719 pregleda 15. veljače 2019.

Brunu su roditelji prenkali, a Jan dobio čašu vode

jan.kovachich/Instagram brunolukic/Instagram

Bruno Lukić i Jan kovačić danas slave rođendan, i to kako!

Naš dragi Bruno danas je napunio 18 godina i postao punoljetan, a Jan slavi dvadeseti rođendan. Nazvali smo ih kako bi im čestitali pa su nam ispričali kako slave i što su sve dobili od poklona. 

Brunu su mama i tata prenkali

'Probudio sam se i mama me iznenadila poklonom, ali ne pozitivno', potužio nam se Bruno. Naime, Bruno je htio pravi auto, a mama i tata pustili su ga vjerovati kako će ga dobiti za rođendan. I dobio ga je, samo u možda malo krivoj veličini?

 | Autor:

Moramo priznati kako roditelji stvarno imaju smisla za humor, a Bruni želimo više sreće s autom drugi put. Srećom pa je sestra popravila stvar s hrpom slatkiša. A šećera i energije će mu svakako trebati, jer, osim što će rođendan provesti radno, čeka ga i škola popodne. 'Danas snimanje i škola, samo radno', potužio nam se. Bruno će svoj rođendan tako proslaviti tek sutra navečer s curom i prijateljima.

Jan je rođendan dočekao na koncertu

Jan je svoj rođendan počeo slaviti još jučer i to an koncertu Miroslava Škore gdje je njegov tata bio dio benda. 'Ostali smo na domijenku do ponoći i Miroslav škoro mi je osobno došao čestitati rođendan', podijelio je s nama.

 

 | Autor:

Što se današnjeg dana tiče, Jan od jutra ima super dan jer mu je tata kupio kroasane od čokolade koje voli najviše na svijetu, ali to nije sve. Taman kad smo ga zvali, Jan si je radio sendvič. 'Trenutno si radim puter štangicu sa salamom, sirom i sirnim namazom i možda stavim malo majoneze', rekao je i jako mu se veselio. Osim toga, dobio je i čašu vode od tate koja će mu sigurno super doći nakon što sve to pojede.

Mi dečkima želimo sretan rođendan i da uvijek budu tako super kao do sada!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahaha, sretan rođendaan :D