Prvi 201 pregleda 03. listopada 2020.

Bruno i TheSikrt sudjelovali u prometnoj nesreći?!

U novoj epizodi nove sezone 'Prank'da' Brunina žrtva je bio njegov kolega i najbolji frend, TheSikrt. Evo što mu je Bruno priredio...

Nakon što su mu u prvoj sezoni smjestili 'uhićenje' jer navodno kod sebe ima marihuanu te nakon što ga je u drugoj sezoni napala mama obožavateljice jer je tvrdila da se upucava njezinoj kćeri, u trećoj sezoni JoomBoos serijala 'Prank'd' TheSikrta čeka novo neugodno iznenađenje. Bruno mu je u ovoj epizodi namjestio sudjelovanje u groznoj prometnoj nesreći u kojoj je "stradao" nedužni prolaznik.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Isuse, što je ovo bilo? Mislim da sam nekoga udario autom. Isuse... Na autu je krv. Ovo nije tu bilo, čovječe! Što ćemo sad?", počeo je histerizirati Bruno s kojim se TheSikrt vozio u autu. Naime, Bruno mu je rekao da će snimati 'travel' serijal, a TheSikrt nije ni posumnjao da mu spremaju 'krvavu' podvalu.

 | Autor:

Bruno je s producentima dogovorio da im auto premažu lažnom krvlju dok on i TheSikrt kupuju sendviče na benzinskoj postaji, a onda su na cestu nedaleko benzinske postavili granu u koju je Bruno udario autom. Glumac koji im je pomogao u pranku legao je u kanal pored ceste gdje su TheSikrt i Bruno navodno nešto udarili, a kad ga je ugledao, Filip je prilično problijedio.

"Nemoguće da smo mi udarili ovog čovjeka. Nemoguće da bi tako daleko odletio, nema šanse", uvjeravao je TheSikrt Brunu i pokušavao se smiriti.

 | Autor:

A kako je reagirao kad je vidio da su mu sve to namjestili pogledajte ekskluzivno u novoj epizodi 'Prank'da' na JoomBoos YouTube kanalu.

 

 

Još ovakvih zanimljivih priča pronađite u novom JoomBoos Videostar magazinu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?