Prvi 317 pregleda 27. lipnja 2019.

Čak i Casey Neistat nosi majicu 'Kvart priča'. Ili?

screenshot / youtube

Vid Juračić se pohvalio da poznati američki youtuber Casey Neistat nosi majicu njegovog serijala 'Kvart priča', a onda je ipak priznao da se samo malo našalio... Lol, genijalno!

U zadnje vrijeme svi pričaju o Vidovu serijalu 'Kvart priča' u kojem sa zanimljivim sudionicima priča priče zagrebačkih kvartova. Naravno da je, kao i svaki pravi youtuber, vrlo brzo nakon izbacivanja serijala napravio i svoj merch i za njegovim majicama sad lude svi. Pomislili su mnogi - čak i Casey - majice su stigle do SAD-a... No, onda je Vid priznao da se ipak samo malo našalio.

Ajoj...

Na Instagramu je danas podijelio story na kojem se pohvalio kako poznati youtuber Neistat u svom videu nosi njegovu majicu.

 | Autor: vidjuracic/Instagram vidjuracic/Instagram

 | Autor: vidjuracic/Instagram vidjuracic/Instagram

No nakon oduševljenja, došlo je i do naglog šoka za fanove. Vid se samo šalio, Casey nije uopće nosio njegovu majicu, nego je on zalijepio natpis 'Kvart priča' na Caseyjevu bijelu majicu. 

Prc...

Fanovima je na Instagramu priznao da je sve samo mali 'prc', ali mu apsolutno nitko nije zamjerio.

 | Autor: vidjuracic/Instagram vidjuracic/Instagram

Ovako zapravo izgleda originalan Caseyjev video i majica koju u njemu nosi:

Iako još uvijek ne nosi Kvart priča majicu, vjerujemo da će vrlo brzo čuti za ovaj zabavan serijal, nabaviti majicu i doći u naš glavni grad. Ma, sigurni smo da će tako biti!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahah ovo je svee!