Prvi 2225 pregleda 09. rujna 2019.

Camila priznala da voli Shawna i još par celebrity vijesti

khloekardashian, camila_cabello, kristenstewart__/Instagram

Što se danas događa u životu bivših i sadašnjih celebrity parova? Najbolje da pročitate u našem malom pregledu.

Od kad su zajedno snimili pjesmu 'Senorita', Camila Cabello i Shawn Mendes pune stupce portala i novina. Kako javlja Cosmopolitan, Camila je napokon progovorila o njihovoj vezi i priznala da jako voli Shawna.

'Volim ga svim srcem'

"Volim ga svim srcem, uvijek sam ga voljela. U zadnjih godinu i pol' dana ovo je prvi put da prema nekome osjećam zaljubljenost. Znamo se već duže vrijeme, ali se nikad nismo povezali. To je tako valjda zbog obaveza, ali drago mi je što je sad ovako", priznala je zaljubljena Camila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to this magic human, I love you!!!!❤️❤️❤️❤️

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Nastavila je u ljubavnom tonu.

"Ljubav je prava umjetnička inspiracija jer te otvara. Kod mene zaljubljenost djeluje na način da me čini ranjivom. Kad sam zaljubljena, slušam pjesme i plačem. To znači da sam u dodiru sa svojim emocijama, bilo da je to strah, panika ili radost."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me asking Shawn if he will ever learn the lyrics to the bridge of IKWYDLS

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Awww! Drago nam je da napokon oboje govore o zajedničkom odnosu... I Shawn je prvi puta u javnosti progovorio o Camili, a više detalja pogledajte u linku dolje.

Možda te zanima... Ovo su najluđi i najbolji celebrity trenuci tjedna

 

Khloe nema toliko sreće u ljubavi, ali zbog kćeri poštuje Tristana

Kardashianka Khloe, s druge strane, otvorila je dušu i priznala kako joj je dosta teško odgajati kćer s bivšim partnerom, Tristanom Thompsonom. Najveći iskorak morala je napraviti tijekom proslave prvog kćerinog rođendana.

On je bio taman nekoliko tjedana nakon afere u kojoj je Tristan prevario Khloe s najboljom prijateljicom njezine sestre, Jordyn Woods. No, i to je nekako izdržala...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A leopard and her cub 🐆

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Mora misliti na True

Iako joj je teško i ponekad misli da ne može izdržati, uvijek nekako gura dalje zbog svoje kćerkice True. 

"Truein rođendan bio je samo nekoliko tjedana nakon afere pa je sve bilo još svježe. Sve ćete vidjeti u novoj epizodi 'KUWTK-a'. Morala sam pozvati Tristana na rođendan, a to je bilo preteško. Htjela sam da to bude stvar između mame i tate. Cijela moja obitelj je prolazila taj prekid pa sam znala da će doći do tenzija, ali zbog True sam ga morala pozvati i sabrati se", priznala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my baby girl @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe je napravila dobru odluku. U ovoj priči ona se pokazala većim čovjekom. Bravo!

 

Kristen Stewart rekla što misli o novoj ulozi bivšeg dečka

I dok neki imaju teško razdoblje s bivšim partnerima (khm, Khloe...), Kristen Stewart svog bivšeg partnera i na filmu i u životu, Roberta Pattisona, jako hvali.

Od njihove zajedničke uloge u 'Sumraku' te od veze i prekida prošlo je već nekoliko godina, ali njih su dvoje i dalje u okej odnosima. Barem što se nje tiče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow - Venice Film Festival 😁 #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

Kristen je, naime, oduševljena novom ulogom svog bivšeg. Robert će, za one koji još ne znaju, glumiti Brucea Waynea u novom nastavku Batmana, koji bi trebao izaći 2021. godine. I dok su jedni tu odluku nahvalili, drugima se baš i ne sviđa. Kristen spada u ovu prvu skupinu.

"Mislim da je Robert jedini dečko kojeg mogu zamisliti u toj ulozi. Presretna sam zbog te vijesti. Kad sam to čula, bila sam presretna i rekla sam 'Čovječe, ovo je odlično'", izjavila je Kristen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who’s married ? #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

Riječi koje mu je Kristen uputila zaista su divne i sigurno mu je trebala ovakva podrška od osobe koja mu je nekad puno značila.

On se sam nedavno požalio kako zbog Sumraka sad dobiva loše uloge. No, s Batmanom bi se sve moglo promijeniti!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slatko <3