Prvi 892 pregleda 07. rujna 2019.

Ovo su najluđi i najbolji celebrity trenuci tjedna

screenshot/youtube/HRT

Vikend je. Dakle, najbolje vrijeme da se prisjetimo svih najboljih trenutaka omiljenih celebrityja proteklog tjedna. Tri, dva, jedan, krenimo.

1. Ariana Grande tuži Forever 21

Nakon što je njihova potencijalna suradnja, koja se trebala dogoditi 2018. godine, propala, Forever 21 si je pronašao Arianinu dvojnicu da im bude zaštitno lice i sad ih Ariana zbog toga tuži.

Njihova je suradnja propala jer joj Forever 21, navodno, "nije ponudio dovoljno veliki honorar" za taj posao i njezin celebrity status. Nakon toga, Forever 21 je koristio Arianine fotke za promociju svojih proizvoda kako bi "lažno naveli kupce" da povjeruju u njihovu suradnju. Također, kao zaštitno lice pronašli su djevojku koja neodoljivo podsjeća na Arianu u spotu Thank U, Next.

Dakle, shvatili smo da ih Ariana tuži i zbog čega to radi, ali pazite sad cifru koju traži od njih... Traži čak 10 milijuna dolara. Wow... 

Glasnogovornik za Forever 21 rekao je kako kompanija "prema politici vlastitog poslovanja ne komentira nedokazane optužbe." Kako će se sve razvijati? Javit ćemo vam.

 2. Demi Lovato potpuno iskreno o svojim strahovima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Pjevačica Demi Lovato već se neko vrijeme oporavlja nakon što je krajem prošle godine završila u bolnici zbog predoziranja. Osim fizičkog zdravlja, Demi oporavlja i svoje psihičko zdravlje, a jedan od načina je i suočavanje s najvećim strahovima. O jednom od tih strahova ovaj je tjedan progovorila na Instagramu.

Objavila je svoju fotku u badiću i uz nju napisala inspirativnu i moćnu poruku. Progovorila je o tome kako joj je dosta "sramiti se vlastitoga tijela" i poručila svima da prihvate i zavole sebe.

"Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotka mene u bikiniju. I pogodite što: IMAM CELULIT! Naprosto sam toliko umorna od toga što se stalno sramim vlastitoga tijela, što obrađujem fotke kako bi me drugi smatrali idealom ljepote, ali to jednostavno nisam ja. Ovo sam prava ja. Želim da u ovom novom poglavlju svog života budem autentična, a ne da se trudim zadovoljiti tuđe standarde", samo je jedan dio njezine ispovijesti. 

Ostatak pročitajte ovdje:

Možda te zanima... Demi objavila fotku u badiću i progovorila o najvećem strahu

3. Tana Mongeau snimila je video o tome kako ju je Billie Eilish otpratila na Instagramu

Poznata youtuberica i odnedavno supruga Jakea Paula, Tana Mongeau, prvo je na Twitteru napisala kako "uskoro na svom kanalu objavljuje vrlo važan i ozbiljan video". A nakon što su se njezini fanovi uplašili da se stvarno radi o nečemu vrlo važnom i ozbiljnom, ona je objavila 15-minutni video o tome kako ju je Billie Eilish otpratila na Instagramu. Da.

Iako je Tana veliki Billiein fan, čini se kako ljubav baš i nije obostrana. A 'povijest' njihova odnosa je zapravo jako zanimljiva. I ekstra kratka.

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Nakon što su Tana i Jake objavili zaruke na njezin rođendan, Billie joj je na fotke komentirala sljedeće: "Yikes." Zatim: "Eek." Da, ne zvuči kao da je bila oduševljena zarukama. Više zaprepaštena. 

 | Autor: screenshot screenshot

Zatim joj je Tana poslala poruku i pitala je: "Dakle, dolaziš nam na vjenčanje?" Billie joj je na to odgovorila: "Ne."

Zatim je Tana shvatila da ju je Billie otpratila na Instagramu. 

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Svi ostali bi vjerojatno bili malo pogođeni u svoja četiri zida i krenuli dalje. Ali, ne i youtuberica. Ona je o tome snimila tugaljiv video i jadala se 15 minuta ispred kamere kako ju je ova strašna vijest iznimno pogodila. U pozadini je, naravno, svirala Billieina 'When The Party's Over'. Mood.

Btw, ona i dalje prati Billie...

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

4. Billie je komentirala viralnu fotku svojih grudi koja se proširila Twitterom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I’ve gotten to a point where I’m finally okay,” @billieeilish told ELLE for our Women in Music issue. “It’s not because I’m famous. It’s not because I have a little more money. It’s so many different things: growing up, people coming into your life, certain people leaving your life. For anybody who isn’t doing well, it will get better. Have hope. I did this shit with fame riding on my shoulders. Being famous is great, but it was horrible for a year. Now I love what I do, and I’m me again. The good me. And I love the eyes on me.” Link in bio for the full #ELLEWIM cover story.⁣ ⁣ ELLE October 2019:⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Cover star: @billieeilish⁣ Written by: @evebarlow⁣ Photographer: @yvanfabing⁣ Stylist: @annatrevelyan⁣ Wearing: @louisvuitton, @cartier⁣ Hair: @tammyyi⁣ Makeup: @robrumseymua⁣ Manicure: @jolene.b.nails⁣ Set Design: Bryan Porter at Owl & the Elephant @daysofourslides

Objavu dijeli ELLE Magazine (@elleusa)

I dok Tana plače zbog nje, Billie radi super glazbu i daje intervjue za poznate magazine. U onom za Elle progovorila je o famoznoj fotki njezinih grudi koja je postala viralna na Twitteru.

"Moje grudi su stvarno bile u trendingu na Twitteru. Na prvom mjestu! Ne razumijem? Svi su pisali o tome", prokomentirala je Billie, koju u javnosti vrlo rijetko možete vidjeti u bilo čemu drugome osim u širokoj odjeći. No, mrzi činjenicu da je se kritizira i proziva kad odjene nešto toliko normalno kao što je - top s naramenicama.

Dodala je kako sa 18 želi isprobati neki novi stil. "Bit ću žena. Želim pokazati svoje tijelo. Što ako poželim napraviti video u kojem izgledam zanosno?", rekla je. No, svjesna je da će je ljudi osuđivati što god napravila. Osuđuju je i zato što nosi široku odjeću. Pa onda jednom odjene nešto drugačije i opet je osuđuju. I baš zato će raditi ono što ona želi, jer, kako kaže, kritičare "nikad ne možeš pobijediti."

5. Shawn Mendes je napokon priznao da je u vezi s Camilom Cabello

Da, da, da. Shawn je napokon priznao ono što već cijeli svijet zna. Da je u vezi s Camilom Cabello.

Tijekom Q&A trenutka s fanovima, jedan od njih ga je pitao: "Rekao si da nikad nisi bio zaljubljen. Je li se to nedavno promijenilo?" 

Shawn je na to odgovorio sljedeće: "Iskreno, volio bih o ovome razgovarati s vama, ali nisam sam u toj vezi. Još je jedna osoba uključena. I zato ne mogu govoriti o onome što osjećam, jer...nisam ja jedini koji odlučuje. Razumijete me?" Okej, Shawn, definitivno razumijemo. Razumijemo apsolutno sve!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahhaha Ovo je sve xD