Prvi 1902 pregleda 06. rujna 2019.

Demi objavila fotku u badiću i progovorila o najvećem strahu

demilovato/Instagram

Pjevačica Demi Lovato već se neko vrijeme oporavlja nakon što je krajem prošle godine završila u bolnici zbog predoziranja. Osim fizičkog zdravlja, Demi oporavlja i svoje psihičko zdravlje, a jedan od načina je i suočavanje s najvećim strahovima. O jednom od tih strahova upravo je progovorila na Instagramu.

Objavila je svoju fotku u badiću i uz nju napisala inspirativnu i moćnu poruku. Progovorila je o strahovima, prihvaćanju vlastitoga tijela i osudama drugih. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

'Naprosto sam umorna od toga da se cijelo vrijeme sramim vlastitoga tijela'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

"Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotka mene u bikiniju. I pogodite što: IMAM CELULIT! Naprosto sam toliko umorna od toga što se stalno sramim vlastitoga tijela, što obrađujem fotke (da, ostale fotke su editirane - i mrzim što sam to radila, ali to je istina) kako bi me drugi smatrali idealom ljepote, ali to jednostavno nisam ja. Ovo sam prava ja. Želim da u ovom novom poglavlju svog života budem autentična, a ne da se trudim zadovoljiti tuđe standarde. 

I zato; ovo sam ja. Bez srama. Bez bojazni. Ponosna na vlastito tijelo koje je dosad prošlo mnogo toga i koje će me nastaviti iznenađivati, pogotovo kad jednog dana rodim. Toliko je lijepo ponovno se vratiti poslu na televiziji, filmu, i ne biti pod stresom zbog ubitačnih treninga, izgladnjivanja, biranja lubenice umjesto rođendanske torte jer se BOJIM prave torte i upravo sam na nekoj glupoj dijeti. 

Uglavnom, ovo sam ja. PRAVA, AUTENTIČNA. I volim sebe. I vi biste trebali voljeti sebe. A sad se vraćam u studio. Radim na himni... I samo da razjasnim jednu stvar. Nije da sam odjednom oduševljena vlastitim izgledom... Ali svoje tijelo počinjem više cijeniti i to je najbolje što trenutno mogu. Nadam se da ću nekoga inspirirati da danas također počne cijeniti vlastito tijelo."

Poznati joj dali podršku

 | Autor: screenshot screenshot

Njezinu su intimnu i iskrenu ispovijest na Instagramu komentirali mnogi fanovi, ali i drugi celebrityji.

Hailey Bieber, Noah Cyrus, Ashley Graham, Bebe Rexha, Ruby Rose i Logan Henderson samo su neki od njih. A nama je drago da je Demi bolje i da iz dana u dan sve više napreduje i sve je sretnija. ❤️

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I couldn’t decide which one... so here’s both 🤷🏻‍♀️😝

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Smolbean

    Odvratna
  • mala_loodacha

    svaka čast <3