Prvi 176 pregleda 24. travnja 2019.

Caspar Lee danas ima ročkas: Evo zašto ga obožavamo

caspar lee / instagram

Caspar je dosad promijenio tri cimera, a odnedavno živi s curom!

Južnoafrički youtuber s londonskom adresom, Caspar Lee, danas slavi 25. rođendan. Videa je na svoj YouTube kanal počeo uploadati davne 2011. godine kad mu je bilo 16, a sada njegov kanal broji više od 7 milijuna subscribera. Svima onima koji provode vrijeme na internetu nije potreban nikakav poseban uvod o Casparu jer su zasigurno već upoznati s njegovim likom i djelom, a mi smo izvukli neke od najzanimljivih činjenica iz njegovog života.

Caspar je rođen u Londonu, ali je odrastao u Južnoj Africi

Iako je rođen 1994. godine u Londonu, odrastao je u Južnoj Africi. Kad je stekao popularnost, 2014. se vratio u rodni grad kako bi mu bilo lakše snimati s brojnim prijateljima koje je stekao na YouTubeu i otada živi ondje.

 

Dijagnosticiran mu je Touretteov sindrom

Kad je imao šest godina dijagnosticiran mu je Touretteov sindrom, a o svojoj priči snimio je i video.

Ima dva srednja imena: Richard i George

Svima je poznat kao Caspar Lee, ali rijetko tko zna da je njegovo puno ime Caspar Richard George Lee. Upravo zbog njegovog neobičnog imena ljudi često griješe i misle da se piše jednako kao i Casper - duh iz popularnog crtića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to when I had abs.

A post shared by Caspar Lee (@caspar_lee) on

 

Živio je s tri youtubera

Kad je 2014. godine preselio u London, prvi cimer mu je bio Alfie Deyes. Alfie se 2016. uselio s curom, pa je tada započelo razdoblje omiljeno svim njegovim fanovima: ŽIVOT S JOE SUGGOM. Postali su najbolji prijatelji, a njihovi prankovi danas broje više od 15 milijuna pregleda.

Rastužili su svoje fanove kad su objavili da će svaki od njih živjeti sam, ali Caspar je kasnije ipak našao cimera: najboljeg prijatelja iz Južne Afrike - Josha Pietersa. Caspar je Josha zamijenio novom cimericom. Naime, prije nekoliko dana pitao je curu Ambar Driscoll da se useli s njim i ona je pristala! Awww!

 

S bivšim cimerom snimio je dva filma

Joe i Caspar, poznatiji kao Jaspar svoje avanture zabilježili su i u dva filma: Joe and Caspar hit the road i Joe and Caspar hit the road 2. U prvom dijelu su pred kamerama putovali Europom, a u drugom su otišli preko oceana, u SAD. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're helpless.

A post shared by Caspar Lee (@caspar_lee) on

 

Mama mu je napisala biografiju 

Prije tri godine izašla je njegova knjiga Caspar life koju je napisao sa svojom mamom Emily Riordan Lee. Ona se dosad nebrojeno puta pojavila u njegovim videima te je tako i sama stekla puno fanova na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I spent 9 months being held by this woman so I thought I’d give her 9 seconds today.

A post shared by Caspar Lee (@caspar_lee) on

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya.visnjica

    #jaspar!!!
  • mala_loodacha

    Awwww