Prvi 521 pregleda 03. svibnja 2019.

Ček, ček, Kylie se zaručila?

kylie jenner / instagram

*Cijeli internet hiperventilira*

Opet je došlo to doba kad se Kylie Jenner odluči random pojaviti online s ogromnim prstenom na ruci - i to baš na onom prstu gdje se nosi zaručnički prsten - pa sad svi misle da ju je Travis Scott napokon zaručio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being sick is the worst🤒

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Iako je poznato kako se Kylie i Travis međudosno nazivaju 'mužićem' i 'ženicom' te su već trollali fanove objavivši fotke s prstenom na TOM prstu, čini se kako bi ovaj predivan, dijamantni prsten možda stvarno mogao biti real deal zaručnički!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my angel baby is 1 month old today

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

U zadnje se vrijeme njih dvoje čine potpuno nerazdvojnima i baš su ludo zaljubljeni jedno u drugo, pa je stvarno moguće da su stvarno zaručeni, piše Cosmopolitan. No, ako je to i istina, Kylie s fanovima to neće podijeliti sve do vjenčanja, najvjerojatnije.

Baš kao što je cijelu trudnoću držala u tajnosti sve do rođenja malene Stormi. Ummmm, čekamo!

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma tooooo