Prvi 5163 pregleda 26. ožujka 2019.

Ček, ček, što... Justin i Hailey čekaju bebu?

haileybieber/Instagram

O njima svaki dan saznamo nešto novo... Ali ova vijest je najveća dosad!

Kad su u pitanju Justin Bieber i Hailey Bieber, nema dana da o njihovoj vezi ne doznamo nešto novo. I uvijek se radi o nekoj šokantnoj vijesti. Svađaju se, pomirili su se, nisu više skupa, vjenčat će se uskoro, neće se vjenčati uskoro... E, ali sad imamo najbolju vijest o njima dosad.

'Želim postati najbolji otac koji mogu biti...'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Naime, Justin je na Instagramu objavio jednu fotku i ispod nje napisao nešto jako zanimljivo zbog čega ljudi sad šuškaju da je Hailey možda trudna, piše Seventeen. Da, možda na svijet dolazi beba Bieber...

Sve je počelo otkako je Justin objavio emotivnu poruku na Instagramu o tome zašto trenutno ne može izbaciti novu glazbu. Rekao je da mu je zadnja turneja bila jako teška i da se sad fokusira na to da mu bude bolje, mentalno. Ali, upravo ova rečenica je pokrenula glasine o trudnoći.

"Fokusiran sam na popravljanje nekih svojih problema, koje mnogi od nas imaju, jer se ne želim raspasti, a i zato što želim održati brak zdravim i biti otac kakav želim biti." Biti otac. Biti tata! Okej, ovo možda nije baš toliko suptilno.

'Majčinstvo mi je sve bliže'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

need some sun

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Jer, zašto bi uopće spominjao očinstvo ukoliko ne očekuje - dijete?! Hmm... Dobro, možda se samo priprema za tu ulogu jer se u budućnosti vidi u njoj. Ali, mnogi su prema ovoj objavi zaključili da će u tu ulogu uskočiti brže nego što smo mislili...

Usput, još neki znakovi ukazuju da su ovi 'tračevi' možda i stiniti. Hailey je u nedavnom intervjuu za Vogue izjavila kako "jedva čeka imati dijete" te joj je majčinstvo sve "bliža i bliža realnost" nakon udaje za Justina. Iako je tada dodala da ne planiraju bebu baš tako skoro, tko zna...

Iako ova vijest nije potvrđena, fanovi drže fige da je sve ovo skupa istina! A što ti kažeš? Hoće li beba Bieber stići uskoro ili ćemo to još malo pričekati?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg omg :OOOO