Prvi 784 pregleda 12. ožujka 2019.

Ček, što? Khloe i Tristan ne žive skupa još od jeseni

topmedianz/Instagram

I prije ove cijele drame s prevarom - kod njih je bilo drame

Prevara s Kylieinom naj frendicom Jordyn Woods je očito bila samo 'točka na i' burne veze Khloe Kardashian i Tristana Thompsona, jer, bivši par navodno već duže vrijeme živi odvojeno i ne ponašaju se baš kao da su zaljubljeni, piše Cosmopolitan. Zapravo, odvojeno žive još od jeseni, saznaje Cosmo od izvora bliskih obitelji.

"Njih dvoje ne žive zajedno još od jeseni", rekao je izvor za časopis People. Izvor je dodao da se njihov odnos "nikada nije vratio u normalu" nakon Tristanova prvog skandala s prevarom. Tada se otkrilo da ju je varao s nekoliko nepoznatih žena, dok je Khloe bila trudna. 

Izvor je također govorio o tome što se događa s Khloe u ovom trenutku. "Iako se čini se da joj je dobro, ona definitivno ne razmišlja o skorašnjem upoznavanju nekog novog. Samo joj treba vremena da se dobije", dodao je. "Trebat će joj puno vremena da ponovno izgradi povjerenje u drugu osobu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☾ Mommy and Baby True ☾

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Jadna Khloe...

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma jel?